Vrijblijvende presentatie Maak een afspraak voor een vrijblijvende presentatie
main-left
 • Mis geen afspraak
 • Relatiehistorie

"Wij missen nooit meer een
   afspraak dankzij de diverse
      herrinneringsmogelijkheden in Basenet!"

"Zowel in de agenda als in de relatie-
   en projecthistorie zijn al de afspraken
      eenvoudig en snel terug te vinden."

Agenda en taken voor consultants

Met de agendamodule van BaseNet heeft u uw afspraken altijd en overal bij de hand. De afspraken kunt u koppelen aan uw relaties en / of projecten. Hierdoor bouwt u automatisch relatiehistorie op.

Er zijn diverse mogelijkheden om uzelf en de aan het agendapunt gekoppelde relatie aan de afspraak te herinneren. Desgewenst verschijnt er een pop up in het systeem of u geeft aan dat u een sms herinnering wilt ontvangen.
De reminders zijn per agendapunt afzonderlijk in te stellen.

Uw eventuele deadlines kunt u door middel van taken vastleggen. Het is mogelijk een signalering te ontvangen als de taak dreigt te escaleren.

Vraag een demo aan van BaseNet Online CRM

Wilt u ook gebruik maken van een complete online agenda?
Test onze agenda zelf, met een vrijblijvende proef-account.

Maak kennis met BaseNet

Als u meer te weten wilt komen over de totaaloplossing voor consultants kunt u eenvoudig een demo- of proef-account aanvragen. U kunt ook kiezen voor een vrijblijvende presentatie. Tijdens de presentatie zal een van onze medewerkers het gebruik van BaseNet toelichten op basis van uw bedrijfsvoering. Deze vrijblijvende presentatie kan plaatsvinden via internet, op het kantoor van BaseNet of op een door u geselecteerde locatie.

 • Gratis vrijblijvende presentatie
  U kiest zelf de locatie en geeft een voorkeur op voor de datum. Een medewerker van BaseNet geeft een presentatie op maat, gericht op uw bedrijfsvoering. Er kan direct worden ingegaan op vragen. Middels de vrijblijvende presentatie maakt u kennis met het pakket op een voor u passende manier.
  Presentatie aanvragen
 • Een proef-account voor consultants
  Middels een proef-account leert u het systeem kennen zoals u het in gebruik zou nemen wanneer u van start gaat met BaseNet Online CRM. Een eigen omgeving waarin u met uw eigen gegevens, relaties en projecten de eenvoud van het systeem kunt ervaren. Na dertig dagen kunt u de proef-account (laten) omzetten in een lopende account.
  Proef-account aanvragen
 • Een demo-account voor consultants
  De demo-omgeving laat u in een reeds gevulde omgeving kennis maken met de totaaloplossing voor consultants. De demo is gevuld met diverse fictieve gegevens. Hierdoor kunt u de voornaamste handelingen binnen ons systeem ervaren.
  Demo-account aanvragen

Tarieven BaseNet Online CRM

U maakt al gebruik van BaseNet vanaf € 17,50 per gebruiker per maand. Dit bedrag is inclusief back-ups, updates, onderhoud en ondersteuning van onze servicedesk. U heeft enkel een computer met internet nodig om te kunnen werken met BaseNet Online CRM.

Voor meer informatie en de overige tarieven kunt u terecht op onze tarieven pagina.

main-right
Deze website maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om u middels onze website zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid