Vrijblijvende presentatie Maak een afspraak voor een vrijblijvende presentatie
main-left
  • Relatiebeheer
  • Administratie
  • Projectbeheer
  • Webkoppelingen

"Met BaseNet kan ik altijd en overal mijn
   relaties beheren. Met één druk op de knop
      zie ik de complete relatiehistorie."

"Doordat ook de complete financiële administratie
   geïntegreerd kan worden binnen BaseNet
       bespaar ik veel tijd!"

"Dankzij BaseNet kan ik altijd en overal
   de actuele correspondentie ten aanzien
       van mijn projecten bekijken."

"Aanvragen vanuit onze website worden
   direct verwerkt binnen in BaseNet
      Hierdoor besparen wij veel tijd."

Online CRM

De totaaloplossing van BaseNet

Vraag een demo aan van BaseNet Online CRMOf u nu op zoek bent naar een systeem om uw relaties te beheren of een boekhoudprogramma, met Online CRM van BaseNet zult u vinden wat u zoekt. BaseNet is geschikt voor iedere type organisatie, van klein tot groot en van één tot meerdere gebruikers. Online CRM van BaseNet bevat onder andere:

en de verschillende mogelijkheden op het gebied van webkoppelingen:

BaseNet is flexibel in te delen en hierdoor geschikt voor ieder type organisatie. Doordat alle informatie binnen één centrale oplossing beschikbaar is bespaart u tijd. BaseNet neemt online werken serieus!

Bekijk de algemene demo van BaseNet en ervaar hoe efficiënt
BaseNet Online CRM als totaaloplossing kan zijn!

Online CRM is: Relatiebeheer

Beheer efficiënt en effectief uw relaties. Voorkom dubbele relaties in uw bestand. Met behulp van de relatiehistorie ziet u direct welke acties in het verleden hebben plaatsgevonden. Terugbeltaken en bijbehorende statussen zijn ook beschikbaar. Als u wilt weten waar de relatie zich bevind kunt u direct een routekaart bekijken en/of uitprinten. Door de koppeling met de postcodetabel werkt u altijd met correcte adressen. Door het toevoegen van kenmerken kunt u relaties typeren. Mailings kunnen eenvoudig op verschillende manieren verstuurd worden.

Lees meer over relatiebeheer

Online CRM is: Projectbeheer

De projectenadministratie van BaseNet biedt u optimale mogelijkheden om uw projecten goed bij te houden. Per project kunt u financiële afspraken vastleggen. Vervolgens kunt u eenvoudig factureren met één druk op de knop. Via de knop projectenhistorie kunt u alle handelingen zien welke plaatsgevonden hebben onder het project. Hieronder vallen correspondentie, agenda, taken, uren en facturen.

Lees meer over projectbeheer

Online CRM is: Administratie

De administratiemodule van BaseNet is een volwaardig online boekhoudpakket welke u kunt gebruiken als aanvulling op BaseNet CRM. U kunt eenvoudig opvolging geven aan uw uitgedraaide facturen, de BTW aangifte verzorgen en inkoopnota´s doorbelasten op projecten. Ook krijgt u bij aanschaf van de module een gratis accountantslogin. Met deze login kan uw boekhouder of accountant inzage krijgen in alleen de administratiemodule. U bespaart hierdoor direct op uw administratieve kosten.

Lees meer over administratie

Online CRM is: Facturatie

De facturatiemodule binnen BaseNet Online CRM biedt u ongekende mogelijkheden voor het afhandelen van uw facturatieproces. Binnen uw projecten kunt u de diverse financiële afspraken vastleggen. Deze afspraken worden gebruikt tijdens uw facturatieronde.

Het is mogelijk eenvoudig één of meerdere facturen uit te draaien. Hiervoor selecteert u de gewenste projecten en vervolgens kunt u de facturen aanmaken in uw eigen lay-out.

Opvolging van de facturatie kan eenvoudig plaatsvinden in de administratiemodule. Hier kunt u herinneringen uitdraaien en de aangemaakte facturen afboeken.

Lees meer over facturatie

Online CRM is: Agenda en Taken

Met de agenda en taken van BaseNet houdt u te allen tijde het overzicht. Agendapunten en taken worden gekoppeld aan relaties en/of projecten waardoor u altijd inzicht heeft in de historie. Deadlines kunnen ook eenvoudig bekeken worden en indien nodig kan hierop gestuurd worden. Door gebruik te maken van workflows kunt u standaard bedrijfsprocessen samenvoegen in een serie taken. Terugbelacties worden niet meer vergeten en hierdoor vergroot u uw klanttevredenheid.

Lees meer over agenda

Online CRM is: Correspondentie

Met het onderdeel correspondentie binnen BaseNet kunt u op zeer efficiënte wijze e-mail en brieven opstellen. BaseNet beschikt standaard over een geïntegreerde E-mail module. Door gebruik te maken van standaard sjablonen bespaart u tijd. De koppeling met een actuele postcodetabel zorgt ervoor dat u altijd over de juiste adressen beschikt. Als u gebruik maakt van de scanmodule kunt u ook binnenkomende correspondentie eenvoudig archiveren.

Lees meer over correspondentie

Online CRM is: Urenregistratie

Vraag een demo aan van BaseNet Online CRMDe module urenregistratie van BaseNet Online CRM maakt het registeren van uren wel heel eenvoudig en efficiënt.
Doordat uren worden gekoppeld aan projecten en relaties zijn deze overzichtelijk terug te vinden.

Managementrapportages zijn op ieder gewenst moment uit te draaien. Hierdoor heeft u in één oogopslag actuele inzage in de urenregistratie binnen uw organisatie.
Het creëren van facturen op basis van de ingevoerde uren kan in één handomdraai.

Met de stopwatch functie vergeet u geen tijd meer te registreren. U kunt per gebruiker instellen om de stopwatch mee te laten lopen tijdens diverse handelingen zoals bijvoorbeeld het opstellen van een E-mail bericht.

Lees meer over urenregistratie

Online CRM is: Sales

Met de salesmodule van BaseNet heeft u direct inzicht in het gehele salestraject. Volg het gehele traject van lead naar klant. Krijg direct inzicht in de actuele status van de sales funnel middels de uitgebreide managementrapportage mogelijkheden. Koppel campagnes aan uw sales projecten en meet hierdoor direct de effectiviteit van uw campagnes. Na succesvolle afronding van een prospect kunt u direct factureren vanuit de projectenadministratie.

Lees meer over sales

Online CRM is: BaseNet CRM App

De BaseNet CRM app zorgt ervoor dat u ook onderweg beschikt over de meest actuele agenda. Dus als uw collega op kantoor een afspraak voor u in de agenda zet, bent u daar onderweg nog van op de hoogte.

Ook uw relatie- en projectgegevens kunt u middels de app raadplegen.

Lees meer over de BaseNet CRM App

Online CRM is: Rapportage

Alle ingevoerde informatie ten aanzien van projecten kunt u eenvoudig bekijken als managementrapportage. De rapportage kan u direct de verhouding tonen tussen bestede- en factureerbare uren binnen een project.

Zo weet u precies hoeveel tijd u daadwerkelijk heeft besteed aan een project en hoeveel het project u uiteindelijk oplevert.

De rapportage wordt overzichtelijk getoond als Excel output. Door deze werkwijze heeft u als gebruiker nog flexibiliteit ten aanzien van de eindpresentatie.

Lees meer over Rapportage

Online CRM is: KlantenIntranet

Door gebruik te maken van het KlantenIntranet kunt u de transparantie verhogen richting uw klanten.

Uw klanten kunnen met het KlantenIntranet van BaseNet altijd en overal de voortgang ten aanzien van hun projecten online volgen.

U bepaalt zelf wat u vrij wilt geven en wanneer.

Doordat u middels het klantenintranet transparantie biedt aan uw cliënten werkt het klantenintranet ook uitstekend als marketingtool.

  • Toon uw klanten de projectvoortgang
  • Door u vrijgegeven zaken direct inzichtelijk
  • Vergroot het vertrouwen naar uw klanten
  • Haal nieuwe klanten binnen dankzij het klantenintranet

Lees meer over KlantenIntranet

Online CRM is: WebShop

De BaseNet webshopmodule vormt een unieke schakel tussen uw front- en backofficeactiveiten. De WebShopmodule van BaseNet stelt u in staat eenvoudig uw producten op het internet aan te bieden én de afhandeling van de orders te administreren.
Gekoppeld met relatiebeheer is de WebShop een krachtige instrument welke u veel werk uit handen neemt.
Aanvragen via uw (bestaande) website komen binnen in de vertrouwde BaseNet omgeving. De financiële afhandeling kan tevens plaatsvinden in het pakket en opvolging hiervan binnen de administratiemodule.

Als u dit wenst kunnen uw klanten inloggen op de WebShop om hun bestelhistorie te bekijken.

Met de WebShop van BaseNet worden een hoop zorgen uit handen genomen. Het systeem automatiseert het besteltraject, hierdoor kunt u zich focussen op uw kerntaken; het verkopen van uw producten.

Lees meer over WebShop

Online CRM is: Webformulierenkoppeling

Met de website formulieren koppeling van BaseNet kunnen aanvragen via uw website op diverse manieren binnenkomen. Uw relaties kunnen gegevens achterlaten op de website, waarna deze binnen het systeem beschikbaar worden.

De koppeling is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Zo kunt u commerciële aanvragen direct in de BaseNet salesmodule binnen laten komen. Vervolgens kunnen er vervolg acties plaatsvinden.
Reacties op producten binnen uw webshop kunt u ook binnen laten komen. Deze reacties kunt u vervolgens verwerken en omzetten naar relaties binnen relatiebeheer.

De derde mogelijkheid is klanten laten inschrijven voor een nieuwsbrief. De afgevinkte interesses komen vervolgens terug als kenmerk. Deze kenmerken kunt u vervolgens gebruiken voor het toezenden van een nieuwsbrief en/of mailing.

Lees meer over Webformulierenkoppeling

main-right
Deze website maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om u middels onze website zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid