main-left
  • Presentatie via internet
  • Bij u op kantoor
  • Bij BaseNet

"Wij bieden u een gratis en vijblijvende presentatie
   via internet. Een medewerker van BaseNet
      presenteert het pakket via telefoon en internet."

"Een accountmanager van BaseNet komt
   gratis en geheel vrijblijvend bij u langs
      en presenteert voor u onze software."

"Wij nodigen u van harte uit voor
   een gratis en vijblijvende presentatie
      op het kantoor van BaseNet, in Amsterdam."

Vraag een demo aan van BaseNet Online CRM

Gratis een vrijblijvende presentatie op locatie

Of u nu op zoek bent naar administratieve software, een urenregistratiesysteem of online relatiebeheer, er is altijd een reden om voor BaseNet te kiezen. Tijdens onze vrijblijvende presentatie krijgt u een goede indruk hoe BaseNet past binnen uw bedrijfsprocessen. U kunt direct vragen stellen en onze accountmanager laat u de mogelijkheden van het systeem zien.

De presentatie is geschikt voor vrijwel iedere organisatie: van klein tot groot en van één vestiging tot multi-office kantoren.

Vul onderstaand formulier in en geef een datum en tijdstip van uw voorkeur aan. Eén van onze medewerkers zal vervolgens binnen twee werkdagen contact met u opnemen om de afspraak definitief in te plannen. De presentatie kan plaatsvinden bij u op kantoor, op een door u gekozen locatie, bij ons in Amsterdam of geheel via internet, afhankelijk van uw wensen.

Geef uw voorkeuren op voor de presentatie

Uw aanvraag wordt verwerkt

X
Formulier gegevens verzamelen

Maak een afspraak voor een vrijblijvende presentatie van BaseNet Online CRM, de software voor uw bedrijf.


Uw gegevens


(10 cijfers, zonder spaties)

De presentatie van de software kan plaatsvinden op een door u gekozen locatie, bijvoorbeeld bij op kantoor. Het is ook mogelijk om de presentatie op het kantoor van BaseNet of via internet plaats te laten vinden.


Hieronder kunt u uw voorkeur kenbaar maken voor een gewenste dag en dagdeel voor een vrijblijvende presentatie. Tijdens het plannen van de afspraak zal BaseNet rekening houden met uw wensen.De velden waar een * achter staat zijn verplicht om in te vullen.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden.

main-right
Deze website maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om u middels onze website zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid