BaseNet Advocatuur

Nieuwe website

De pakketten BaseNet Advocatuur en BaseNet Incasso worden gepresenteerd op een eigen website.

Gebruik onderstaande buttons om de website te bezoeken die u zoekt.

Bezoek de BaseNet Advocatuur website Bezoek de BaseNet Incasso website


De links in de onderliggende webpagina verwijzen naar de nieuwe website. Wanneer u een van deze links aanklikt wordt u automatisch naar de juiste pagina op de nieuwe website doorgestuurd.

main-left

BaseNet nieuws

BaseNet lanceert incassosoftware

Amsterdam, 12 november 2010 - BaseNet introduceert een nieuwe toevoeging aan haar software, namelijk een geïntegreerde incassomodule. Met de module kunnen zowel advocatenkantoren alsook incassobureaus werken. Het systeem berekent de rente en kan direct aanmaningsbrieven versturen. Er wordt ook rekening gehouden met de eisen conform rapport voorwerk II. Dankzij gebruik van workflows verlopen de diverse stappen binnen het incassoproces uiterst efficiënt.

Middels een intranetomgeving kunnen cliënten zelf nieuwe zaken aanmaken en/of bijwerken. De ingevoerde informatie is direct voorhanden binnen de incassomodule van BaseNet. De lay-out van de intranetomgeving kan naar wens samengesteld worden.

Voor advocatenkantoren welke zich ook bezig houden met incassozaken kan de derdengelden administratie veel tijd kosten. Door de naadloze integratie met de administratiemodule ontstaat hier ook enorme tijdwinst. E-mails, uren, agendapunten en taken zijn ook direct te koppelen aan de ingevoerde incassozaken waardoor het eenvoudig is een overzicht te krijgen.

Terug naar nieuwsoverzicht

main-right
Deze website maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om u middels onze website zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid