Vrijblijvende presentatie Maak een afspraak voor een vrijblijvende presentatie
main-left
  • Mobiliteit
  • Veiligheid
  • Toekomst
  • Thuiswerken

"Met online werken
   heb ik altijd en overal toegang
      tot mijn digitale kantoor."

"Naast mijn bankzaken werk ik nu ook
   met mijn kantoor online. Alle data wordt
      versleuteld verstuurd via HTTPS."

"Online werken heeft de toekomst!
   Updates worden automatisch vrijgegeven, hierdoor
      beschik ik altijd over de meest recente versie."

"Thuiswerken bevalt ons prima!
   Het scheelt behoorlijk aan reistijd en reiskosten.
      En toch heb ik al de kantoorgegevens tot mijn beschikking."

Mobiliteit

Mobiel werken biedt u ongekende mogelijkheden. Met mobiel werken heeft u altijd en overal de beschikking over uw functionele kantooromgeving. Het geeft u automatisch de mogelijkheid tot telewerken.
Ook heeft u als gebruiker geen omkijken meer naar ict vraagstukken. Back-ups, updates en onderhoud van systemen worden alle door BaseNet verzorgd.

BaseNet biedt u een geïntegreerde totaaloplossing. Doordat het systeem volledig via internet benaderbaar is kunt u altijd en overal bij uw digitale kantoor.
Om te werken met BaseNet heeft u slechts een computer met internetverbinding nodig. Met uw unieke gebruikersnaam en wachtwoord heeft u vervolgens toegang tot BaseNet.
BaseNet biedt u ook de mogelijkheid om onderweg te beschikken over uw actuele agenda. Hiervoor kunt u gebruik maken van de BaseNet CRM App. Mobiliteit in werken wordt hiermee nog verder vergroot.
Behalve op kantoor en onderweg kunt u met BaseNet uitstekend thuiswerken.

Vraag een demo aan van BaseNet Online CRM

Veiligheid

Veiligheid is zeer belangrijk als het gaat om werken met online applicaties. BaseNet heeft meerdere veiligheidsexperts in dienst. Het waarborgen van de veiligheid is het vak van onze mensen!
Online werken biedt ook in dit opzicht een aantal specifieke voordelen in vergelijking met lokaal geïnstalleerde applicaties. Bij diefstal van uw computer zijn uw gegevens niet beschikbaar. De gegevens bevinden zich immers niet op uw lokale systeem, maar staan op een beveiligde online omgeving.

Door gebruik te maken van onze 'https verbinding' wordt alle data versleuteld verstuurd middels SSL (secure socket layer) protectie. Met dit systeem werkt u ook als u gebruik maakt van internetbankieren.
Uiteraard is de toegang tot de fysieke systemen ook uitstekend geregeld. Servers van BaseNet worden in de cybercenters van XS4ALL gehost. Toegang tot de serverruimte is beperkt.
Daarnaast heeft BaseNet nog een aantal specifieke beveiligingen voor gebruikers van het systeem. Als er vijf keer foutieve inlogpogingen plaatsvinden wordt uw account geblokkeerd. De gebruikersaccount kan vervolgens alleen worden vrijgegeven door een geautoriseerd persoon.
BaseNet kan ook IP-filtering instellen, dit systeem zorgt ervoor dat er alleen vanaf specifieke locaties gewerkt kan worden. Deze mogelijkheid kan eventueel aangevuld worden met sms-verificatie. Hiermee kunt u buiten vooraf gedefinieerde IP-adressen enkel inloggen met een combinatie van gebruikersnaam, wachtwoord en unieke smscode.

Continuïteit

Ook continuïteit vormt een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van BaseNet.
De datacenters waar BaseNet wordt gehost beschikken over meerdere redundante verbindingen met de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX), verschillende transit-partijen en directe verbindingen naar de belangrijkste Nederlandse ISP's. Hierdoor wordt onder andere de uptime van het systeem gewaarborgd.
De servers van BaseNet zijn driedubbel uitgevoerd. Mocht een systeem falen, dan wordt de taak automatisch overgenomen door een ander systeem. BaseNet draait op verschillende geografische locaties en kan hierdoor de continuïteit nog beter waarborgen.

Omdat een escrow regeling voor online systemen niet voldoet heeft BaseNet heeft een waarborgovereenkomst gesloten met Stichting ITsurance. Stichting ITsurance heeft als doel de continuïteit te waarborgen in geval van discontinuïteit van een aanbieder (lees: BaseNet). Stichting ITsurance is een stichting die doorwerken garandeert!
Klanten van BaseNet kunnen zich aansluiten bij ITsurance en hiermee extra zekerheid krijgen ten aanzien van de continuïteit.

Bezoek voor meer informatie de website van ITsurance

Online werken heeft de toekomst

BaseNet zorgt automatisch voor updates, back-ups en onderhoud van de diverse systemen. Grotendeels gebaseerd op de gebruikersinput van de meer dan 15.500 gebruikers probeert BaseNet iedere 3 maanden een nieuwe versie voor haar gebruikers uit te brengen.
Hiervoor hoeft u als gebruiker niets te doen. U beschikt hierdoor dus automatisch over een actueel systeem.

Gebruikers van BaseNet hebben enkel een computer met internetverbinding nodig om te kunnen werken met het systeem. Online werken heeft de toekomst. BaseNet neemt online werken serieus!

main-right
Deze website maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om u middels onze website zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid