Administratie voor Makelaardij


wolk

Volwaardige boekhoudoplossing voor de makelaardij


BaseNet levert voor klanten van Realworks een geïntegreerde boekhoudoplossing. Hiermee kunt u binnen uw huidige Realworks omgeving een volledige administratie voeren. Door de volledige integratie hoeft u nooit meer gegevens dubbel in te voeren.

Facturatie

Gemaakte kosten voor objecten kunnen direct doorbelast worden en de facturen kunnen met één druk op de knop aangemaakt worden, welke indien gewenst direct per e-mail verstuurd kunnen worden.

Volledige administratie

Doordat het mogelijk is om de bankmutaties in te lezen in de administratie, is er op ieder gewenst moment inzage in bijvoorbeeld de stand van de openstaande debiteuren/facturen. Indien noodzakelijk is het mogelijk om vanuit Realworks herinneringen te versturen, net als bij de facturen kunnen ook deze direct per mail verstuurd worden.
Verder is het mogelijk inkoopfacturen in te boeken, betaalbestanden aan te maken voor deze inkoopfacturen, overzichten (balans en resultatenrekening) te raadplegen, BTW aangifte te berekenen en nog vele andere functionaliteiten.

Gratis accountant login

Voor de accountant verstrekken wij een gratis gebruikersaccount waarmee deze op afstand mee kan kijken en eventuele verwerkingen en controles uitvoeren.
Werkt uw accountant liever met andere software? Dan is dat ook geen probleem. BaseNet biedt de mogelijkheid voor een live koppeling met Twinfield, tevens is het mogelijk om gegevens te exporteren naar Exact.

Met BaseNet is de veiligheid van alle gegevens gewaarborgd. In een tijd waar een escrow niet meer voldoet, is het geruststellend dat de continuïteit gegarandeerd is middels de stichting ITsurance.
mr. Koenraad de Klerk, advocaat bij VDT Advocaten & Mediators in Tilburg