BaseNet accountancy is het ideale pakket voor accountants, met een aparte module voor dossierbeheer, werkopdrachten, urenregistratie, facturatie en een geïntegreerde administratiemodule of koppelingsmogelijkheden met externe boekhoudprogramma's zoals Twinfield.


Veilig

BaseNet waarborgt al jarenlang de systemen en data van honderden advocatenkantoren. Optimaal beveiligd met versleutelde verbinding en encryptie.

Continuïteit

Al jaren succesvol aan het werk voor de advocatuur. Met een uptime van meer dan 99,9% zorgen wij voor een betrouwbare werkomgeving met wekelijkse updates en vernieuwingen.

Online

Altijd en overal direct inzicht in alle digitale dossier- en kantoorgegevens. U kunt deze gegevens ook raadplegen middels de BaseNet App. (iOS / Android)

Tijdwinst & overzicht

BaseNet biedt een alles in één oplossing voor: Dossier en relatiebeheer, e-mail, CRM, DMS, agenda en taken, KEI, toevoegingen, tijdschrijven, facturatie, en veel meer. Dat zorgt voor de efficiëntie, gemak en overzicht.


De software van BaseNet is platform onafhankelijk en werkt in uw browser

             

BaseNet Kennissessie

Net begonnen met BaseNet en zou u graag alle handige functies willen leren kennen of werkt u al langer met BaseNet maar komt een opfrisser goed van pas? Schrijf u dan in voor de maandelijkse kenissessie bij ons op kantoor en word in drie uur bijgepraat over alle uitgebreide mogelijkheden van BaseNet.

Donderdag, 22 maart 2018
Lees meer

de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Zoals u mogelijk al weet, zal vanaf 25 mei de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht worden.

Donderdag, 15 maart 2018
Lees meer

BaseNet introduceert kosteloze KEI-koppeling

BaseNet, de online totaaloplossing voor de advocatuur, is volledig klaar voor de koppeling met KEI (Kwaliteit en Innovatie rechtspraak) en dat volledig kosteloos!

Donderdag, 15 maart 2018
Lees meer