Door de samenwerking tussen BaseNet en MaDox Groep is het mogelijk om vanaf uw scanner papieren documenten rechtstreeks naar uw BaseNet omgeving te sturen. Hier worden ze opgeslagen én is het mogelijk om ze te doorzoeken. Met één druk op de scanknop worden uw documenten en dossiers gescand, verwerkt en opgeslagen in BaseNet.

Het lange proces van documenten scannen naar e-mail, bijlages downloaden, bestanden opslaan, zoeken naar het juiste dossier en dan pas in BaseNet importeren wordt verleden tijd met deze handige oplossing. Naast dat de bestanden automatisch worden opgeslagen bij het juiste dossier in BaseNet zijn ze ook makkelijker vindbaar én, niet geheel onbelangrijk, doorzoekbaar. Met behulp van de Scanoplossing wordt werken in BaseNet nog efficiënter en u hoeft er geen lastige stappen voor te ondernemen: de Scanoplossing is namelijk naadloos binnen BaseNet geïntegreerd.

Hoe werkt de Scan Oplossing binnen BaseNet?

  • Stap 1: kies het dossier vanaf het touchscreen scherm van de multifunctional of computer.
  • Stap 2: dankzij de BaseNet Koppeling (App) worden de documenten direct in BaseNet geplaatst.
  • Stap 3: dossiers worden beveiligd en van tekstherkenning (OCR) voorzien.
  • Stap 4: digitale dossiers zijn vanaf iedere plek en op elk moment van de dag te raadplegen.

De ultramoderne technologie van Scannen naar BaseNet biedt de accountancy vele voordelen:

  • Bespaar tijd en kosten met snellere verwerking van uw dossiers binnen BaseNet.
  • Dossiers worden beveiligd en direct als doorzoekbare pdf-bestanden op de juiste plek binnen BaseNet opgeslagen. Binnen BaseNet zijn de documenten en dossiers eenvoudig te vinden en te doorzoeken met behulp van steekwoorden.
  • Scannen naar BaseNet is eenvoudig, snel en veilig. Op een gebruiksvriendelijke manier en via een beveiligde verbinding worden uw vertrouwelijke dossiers gescand en verwerkt.
  • Doordat alle digitale bestanden automatisch gecomprimeerd worden met een factor tien ten opzichte van de oorspronkelijke bestandsgrootte kunnen documenten sneller op mobiele devices worden getoond en gemakkelijk worden gemaild.

Indien u veel binnenkomende stukken ontvangt en deze aan uw dossiers wilt koppelen kan de module documentscanning uitkomst bieden.