Eén systeem voor alles, altijd en overal. 

Geen tijd meer verdoen aan schakelen tussen verschillende programma’s, een betrouwbare en veilige omgeving, gemakkelijk én overal te gebruiken. Met BaseNet haalt u hét alles-in-één systeem voor de advocatuur in huis. De marktleider biedt u een compleet software systeem waarmee u efficiënt kunt werken, dat altijd in beweging en aan het vernieuwen is en waar u alle benodigde functionaliteiten op één plek vindt. Met dit unieke systeem heeft u altijd en overal toegang tot uw digitale dossiers. BaseNet is zeer gebruiksvriendelijk en onze servicedesk staat altijd voor u klaar. Het meest moderne systeem van dit moment biedt u een veilige omgeving die zo comfortabel is dat u nooit meer iets anders wilt. 


Veilig

BaseNet waarborgt al jarenlang de systemen en data van honderden advocatenkantoren. Optimaal beveiligd met versleutelde verbinding en encryptie.

Continuïteit

Al jaren succesvol aan het werk voor de advocatuur. Met een uptime van meer dan 99,9% zorgen wij voor een betrouwbare werkomgeving met wekelijkse updates en vernieuwingen.

Online

Altijd en overal direct inzicht in alle digitale dossier- en kantoorgegevens. U kunt deze gegevens ook raadplegen middels de BaseNet App. (iOS / Android)

Tijdwinst & overzicht

BaseNet biedt een alles in één oplossing voor: Dossier en relatiebeheer, e-mail, CRM, DMS, agenda en taken, KEI, toevoegingen, tijdschrijven, facturatie, en veel meer. Dat zorgt voor de efficiëntie, gemak en overzicht.


De software van BaseNet is platform onafhankelijk en werkt in uw browser

             

BaseNet Balieplus workshops

Bent u net begonnen met BaseNet of werkt u al wat langer met ons maar kan een opfriscursus geen kwaad? Dan bent u op 20 september van harte welkom bij de workshops die BaseNet in samenwerking met Balieplus geeft.

Woensdag, 5 september 2018
Lees meer

BaseNet Breakfast sessie

Werkt u al langer met BaseNet maar zouden wat tips en tricks geen kwaad kunnen? Kom dan naar onze allereerste BaseNet Breakfast sessie. Hier wordt u in 3 uur bijgepraat over alle belangrijke BaseNet functionaliteiten, krijgt u inside information en uitleg over de nieuwste features. Daarnaast is er ook tijd voor een uitgebreide vragenronde en zullen wij zorgen voor een lekker ontbijtje.

Woensdag, 5 september 2018
Lees meer

Eeuwcongres Advocatenblad

Het Advocatenblad bestaat 100 jaar en dat wordt gevierd met een congres in Bussum. Natuurlijk mag BaseNet als hét systeem voor de advocatuur niet ontbreken op dit event.

Maandag, 3 september 2018
Lees meer