Eén systeem voor alles, altijd en overal. 

Geen tijd meer verdoen aan schakelen tussen verschillende programma’s, een betrouwbare en veilige omgeving, gemakkelijk én overal te gebruiken. Met BaseNet haalt u hét alles-in-één systeem voor de advocatuur in huis. De marktleider biedt u een compleet software systeem waarmee u efficiënt kunt werken, dat altijd in beweging en aan het vernieuwen is en waar u alle benodigde functionaliteiten op één plek vindt. Met dit unieke systeem heeft u altijd en overal toegang tot uw digitale dossiers. BaseNet is zeer gebruiksvriendelijk en onze servicedesk staat altijd voor u klaar. Het meest moderne systeem van dit moment biedt u een veilige omgeving die zo comfortabel is dat u nooit meer iets anders wilt. 


Veilig

BaseNet waarborgt al jarenlang de systemen en data van honderden advocatenkantoren. Optimaal beveiligd met versleutelde verbinding en encryptie.

Continuïteit

Al jaren succesvol aan het werk voor de advocatuur. Met een uptime van meer dan 99,9% zorgen wij voor een betrouwbare werkomgeving met wekelijkse updates en vernieuwingen.

Online

Altijd en overal direct inzicht in alle digitale dossier- en kantoorgegevens. U kunt deze gegevens ook raadplegen middels de BaseNet App. (iOS / Android)

Tijdwinst & overzicht

BaseNet biedt een alles in één oplossing voor: Dossier en relatiebeheer, e-mail, CRM, DMS, agenda en taken, KEI, toevoegingen, tijdschrijven, facturatie, en veel meer. Dat zorgt voor de efficiëntie, gemak en overzicht.


De software van BaseNet is platform onafhankelijk en werkt in uw browser

             

eVerbinding

eVerbinding moderniseert één van de belangrijkste bedrijfsprocessen; het administratieproces. Onze missie is een volledig automatische administratie voor iedereen. Met eVerbinding is e-factureren bereikbaar voor iedere organisatie. Het maakt niet uit in welke branche je zit of hoe groot je onderneming is.

Maandag, 30 juli 2018
Lees meer

Mollie

Door de samenwerking tussen Nederlands meest bekende betaalbedrijf en BaseNet is het mogelijk om een factuur te sturen vanuit BaseNet en uw klanten snel en eenvoudig via iDeal te laten betalen.

Maandag, 16 juli 2018
Lees meer

BaseNet digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen met BaseNet, Een digitale handtekening, wat is het precies?

Dinsdag, 3 juli 2018
Lees meer