Menselijke factor versus digitalisering. 

Als online systeem richt BaseNet zich op de oneindige digitaliseringsmogelijkheden: van digitaal ondertekenen tot betalen via iDeal en van online dossiers tot aangetekend mailen. Met één systeem, altijd en overal, helpen we advocaten om nóg efficiënter en sneller te werken. Maar ook persoonlijke aandacht is voor ons belangrijk: zo bieden we gratis dataconversie aan en staat onze servicedesk altijd voor u klaar. Met digitalisering én onze menselijke factor biedt BaseNet het beste van twee werelden.


Veilig

BaseNet waarborgt al jarenlang de systemen en data van honderden advocatenkantoren. Optimaal beveiligd met versleutelde verbinding en encryptie.

Continuïteit

Al jaren succesvol aan het werk voor de advocatuur. Met een uptime van meer dan 99,9% zorgen wij voor een betrouwbare werkomgeving met wekelijkse updates en vernieuwingen.

Online

Altijd en overal direct inzicht in alle digitale dossier- en kantoorgegevens. U kunt deze gegevens ook raadplegen middels de BaseNet App. (iOS / Android)

Tijdwinst & overzicht

BaseNet biedt een alles in één oplossing voor: Dossier en relatiebeheer, e-mail, CRM, DMS, agenda en taken, KEI, toevoegingen, tijdschrijven, facturatie, en veel meer. Dat zorgt voor de efficiëntie, gemak en overzicht.


De software van BaseNet is platform onafhankelijk en werkt in uw browser

             

BaseNet Balieplus workshops

Bent u net begonnen met BaseNet of werkt u al wat langer met ons maar kan een opfriscursus geen kwaad? Dan bent u op 20 september van harte welkom bij de workshops die BaseNet in samenwerking met Balieplus geeft.

Woensdag, 5 september 2018
Lees meer

BaseNet Breakfast sessie

Werkt u al langer met BaseNet maar zouden wat tips en tricks geen kwaad kunnen? Kom dan naar onze allereerste BaseNet Breakfast sessie. Hier wordt u in 3 uur bijgepraat over alle belangrijke BaseNet functionaliteiten, krijgt u inside information en uitleg over de nieuwste features. Daarnaast is er ook tijd voor een uitgebreide vragenronde en zullen wij zorgen voor een lekker ontbijtje.

Woensdag, 5 september 2018
Lees meer

Eeuwcongres Advocatenblad

Het Advocatenblad bestaat 100 jaar en dat wordt gevierd met een congres in Bussum. Natuurlijk mag BaseNet als hét systeem voor de advocatuur niet ontbreken op dit event.

Maandag, 3 september 2018
Lees meer