Doordat alle gegevens (dossier, cliƫnt, uren, etc.) reeds in het systeem staan, is het declareren een fluitje van een cent. U hoeft geen accountant te zijn om eenvoudig met afwijkende uurtarieven, kantoorkosten, fixed fees, voorschotten, verschotten, enz. te werken. U geeft enkel een getal in, het systeem doet de rest.

Uurtarieven hoeven slechts eenmaal ingebracht te worden, maar het is tevens mogelijk per dossier een afwijking te maken. Dit kan per medewerker en per periode op dossierniveau ingesteld worden.

Een factuur kan ook automatisch gesplitst worden (op basis van een vast bedrag of percentages). Met name handig voor mediation, echtscheidingen en arbeidsconflicten.

U beschikt standaard over een optimale factuur-layout die middels de input huidige kantoren tot stand is gekomen. Tevens is het mogelijk om deze standaard helemaal op wens aan te passen. Declaraties kunnen per post verzonden worden, maar er kan ook voor gekozen worden deze direct per e-mail te versturen als PDF bijlage (met logo en kantoorgegevens).

Declareren