De professional versie van BaseNet Advocatuur is de meest uitgebreide versie en biedt u ongekende mogelijkheden.
Maak van een BaseNet Professional gebruiker tevens een mobiele gebruiker. Maak gebruik van de BaseNet App voor iPhone en Android.
De boekhouding module van BaseNet Advocatuur biedt u een volwaardige boekhoudoplossing. De boekhouding module is volledig geïntegreerd binnen BaseNet Advocatuur. Extra administraties zijn alleen af te nemen in combinatie met de administratiemodule.
Als u meer dan één administratie voert binnen BaseNet kunt u overige administraties tegen gereduceerd tarief toe laten voegen.
De boekhouding module van BaseNet Advocatuur biedt u een volwaardige boekhoudoplossing. De boekhouding module is volledig geïntegreerd binnen BaseNet Advocatuur.

koppel uw administratie in Twinfield met uw BaseNet-omgeving om facturen te exporteren en de betaalstatus van deze facturen inzichtelijk te maken. Inclusief mogelijkheid om herinneringen te versturen.
koppel uw administratie in Exact-online met uw BaseNet-omgeving om facturen te exporteren en de betaalstatus van deze facturen inzichtelijk te maken. Inclusief mogelijkheid om herinneringen te versturen.
Om wat voor belangrijke documenten het ook gaat, u wilt ze beveiligd en rechtsgeldig versturen. Laat u dit vandaag de dag liever niet meer fysiek doen.
Met Mollie Payments integreer he eenvoudig alle belangrijke betaalmethoden. Let op Mollie rekent af per transactie, u dient een account te maken bij Mollie.
Met eVerbinding is e-factureren bereikbaar voor iedere organisatie
De insolventiemodule van BaseNet biedt u de mogelijkheid om al uw faillissement en wsnp zaken in één keer te beheren.
Binnen de evenementen kunt u aangeven wanneer een evenement start en eindigt en tussen welke datums / tijden deelnemers zich aan- of af mogen –melden.
Met de salesmodule van BaseNet heeft u direct inzicht in het gehele salestraject. Volg het gehele traject van lead naar klant.
Met de telefoniekoppeling (CTI integratie) van BaseNet advocatuur ziet u bij zowel uitgaande- als –binnenkomende gesprekken direct de historie van de relatie.
Stroomlijn uw incassodossiers en geldstromen, naadloos geïntegreerd in de administratiemodule.

Het aanmaken van uw BaseNet omgeving aan de hand van de basis inrichting.

Op al onze producten en prijzen zijn de gebruikersvoorwaarden van toepassing. Voor meer informatie over onze producten en prijzen kunt u contact opnemen. Alle genoemde prijzen op de website van BaseNet zijn exclusief 21% BTW. Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.