De contractenmodule


In deze editie bespreken wij de contractenmodule, een mooie toevoeging aan uw kantoorautomatisering. 

Al uw contracten overzichtelijk in één module


vrijdag, 5 december 2014, door: www.basenet.nl

In deze tijd loopt u er als kantoor tegenaan dat klanten een abonnement willen afsluiten. Dit zorgt voor veel papierwerk waarbij het overzicht snel verloren kan gaan. Hiervoor hebben wij de contractenmodule ontwikkeld.

De contractenmodule geeft per klant weer welke kosten er maandelijks in rekening gebracht worden. De module geeft u de mogelijkheid om alle abonnementen maandelijks in één keer te factureren of de contracten per stuk te factureren. Los hiervan kan er ook zelf bepaald worden wanneer een contract individueel gefactureerd moet worden, dit bijvoorbeeld bij facturering per kwartaal. Hiermee bewaart u het overzicht digitaal, waarbij het gewenste contract gemakkelijk en snel is terug te vinden. 

Koppelen in het pakket

Door het contract te koppelen aan het gewenste project en/of relatie kunnen de gegevens snel en eenvoudig terug worden gevonden in de contractenmodule. Het contract en de bijbehorende contractregels hoeven maar eenmalig ingevoerd te worden. Uiteraard is het mogelijk om te allen tijde contractregels te verwijderen of toe te voegen.

Indien gebruik wordt gemaakt van de boekhoudmodule,  worden de gefactureerde abonnementen direct in uw boekhouding verwerkt. Daarnaast doen wij, ongeacht of u de boekhoudmodule bezit of niet, de standaard inrichting voor de contractenmodule. Hierbij leveren wij de standaard vorm voor u aan, waarna u zelf nog de mogelijkheid heeft om wijzigingen door te voeren. 

De voordelen

Hieronder hebben wij voordelen van de contractenmodule voor u op een rij gezet.
  • Snel en gebruiksvriendelijk uw contracten invoeren per relatie
  • Alle ingevoerde contracten in één keer verwerken
  • Alle gegevens direct inzichtelijk
  • Het invoeren van dubbele gegevens wordt beperkt
  • Meer overzicht in uw contracten

Mocht u interesse hebben in de contractenmodule, of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 020-6855031 of mail naar info@basenet.nl 

BaseNet proberen


De online software van BaseNet biedt een gespecialiseerde totaaloplossing voor diverse markten. Daarnaast is het product Online CRM een aanwinst voor ieder bedrijf in het MKB segment.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende presentatie bij u op locatie of een demonstratie via het internet!

Plan uw gratis demonstratie