BaseNet Online CRM biedt een totaaloplossing voor dienstverlenende organisaties. Het systeem werkt volledig online en stelt u daardoor in staat om vanaf iedere locatie uw werkzaamheden uit te voeren, waar u ook bent. Het enige wat u nodig heeft is een computer met een internetverbinding.


Veilig

BaseNet waarborgt al jarenlang de systemen en data van honderden advocatenkantoren. Optimaal beveiligd met versleutelde verbinding en encryptie.

Continuïteit

Al jaren succesvol aan het werk voor de advocatuur. Met een uptime van meer dan 99,9% zorgen wij voor een betrouwbare werkomgeving met wekelijkse updates en vernieuwingen.

Online

Altijd en overal direct inzicht in alle digitale dossier- en kantoorgegevens. U kunt deze gegevens ook raadplegen middels de BaseNet App. (iOS / Android)

Tijdwinst & overzicht

BaseNet biedt een alles in één oplossing voor: Dossier en relatiebeheer, e-mail, CRM, DMS, agenda en taken, KEI, toevoegingen, tijdschrijven, facturatie, en veel meer. Dat zorgt voor de efficiëntie, gemak en overzicht.


De software van BaseNet is platform onafhankelijk en werkt in uw browser

             

Mollie

Door de samenwerking tussen Nederlands meest bekende betaalbedrijf en BaseNet is het mogelijk om een factuur te sturen vanuit BaseNet en uw klanten snel en eenvoudig via iDeal te laten betalen.

Maandag, 16 juli 2018
Lees meer

BaseNet introduceert digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen met BaseNet, Een digitale handtekening, wat is het precies?

Dinsdag, 3 juli 2018
Lees meer

BaseNet Kennissessie

Net begonnen met BaseNet en zou u graag alle handige functies willen leren kennen of werkt u al langer met BaseNet maar komt een opfrisser goed van pas? Schrijf u dan in voor de maandelijkse kenissessie bij ons op kantoor en word in drie uur bijgepraat over alle uitgebreide mogelijkheden van BaseNet.

Donderdag, 22 maart 2018
Lees meer