Deze telefoniekoppeling is volledig geïntegreerd binnen uw BaseNetsysteem. Met behulp van deze module wordt al uw telefoonverkeer vastgelegd binnen het systeem, waardoor nu ook uw telefonie gekoppeld kan worden aan uw dossiers en/of relaties! Bij binnenkomend telefoonverkeer ziet uw voortaan direct uw relatie met bijbehorende historie in beeld komen.

Alle telefoontjes automatisch archiveren onder relaties en/of dossiers.
Dankzij de koppeling met relatiebeheer en projecten worden alle gesprekken automatisch overzichtelijk gearchiveerd. Zie in één oogopslag de gesprekscategorieën met tijden en relaties. En zie direct wie er belt met behulp van een pop-up met uitgebreide gegevens.

Call Registratie
Binnen BaseNet worden al uw acties gekoppeld aan uw relaties en/of dossiers. Dit kunnen taken, agendapunten, documenten of E-mails zijn. Deze acties zijn direct beschikbaar in het tabblad historie bij uw dossiers en/of relaties. Als u gebruik maakt van de telefoniekoppeling binnen BaseNet worden ook automatisch al uw gesprekken gearchiveerd. De gesprekken kunt u indelen in categorieën en het is mogelijk om een opmerking ten aanzien van uw gesprekken toe te voegen. Gesprekstijden worden automatisch vastgelegd en geboekt op binnen de historie kunt u vervolgens alle gesprekken met bijbehorende details terugvinden.

Uitgebreide belstatistieken (management informatie)
Alle gesprekken worden met de telefoniekoppeling van BaseNet automatisch geregistreerd. Met de registratie worden verschillende gegevens vastgelegd.
Zo is inzichtelijk welke relaties het meest bellen, de aard van de vragen en kunt u opmerkingen vastleggen.
Al deze gegevens zijn eenvoudig op te vragen door gebruik van de statistieken functie. Met deze functie kunt u op ieder willekeurig moment een overzicht krijgen van uw telefoonverkeer,  in één oogopslag de duur van de gesprekken inzien en welke relaties frequente bellers zijn.

Telefoniekoppeling