De professional versie van BaseNet CRM is de meest uitgebreide versie en biedt u ongekende mogelijkheden.
De plus versie van BaseNet biedt u een uitgebreid relatiebeheersysteem.
Maak van een BaseNet Professional gebruiker tevens een mobiele gebruiker. Maak gebruik van de BaseNet App voor iPhone, iPad en Android.
De administratie module van BaseNet CRM biedt u een volwaardige boekhoudoplossing. De administratiemodule is volledig geïntegreerd binnen BaseNet CRM. Extra administraties zijn alleen af te nemen in combinatie met de administratiemodule.
Als u meer dan één administratie voert binnen BaseNet kunt u overige administraties tegen gereduceerd tarief toe laten voegen.
Een extra administratie t.b.v. een Holding. Maximaal 50 inkoop- en 50 verkoopfacturen per boekjaar.
Integreer de registratie van al uw evenementen.

Uw cliënten realtime inzage bieden op de voortgang van het project.
Bekijk de evolutie en/of samenstelling van bijvoorbeeld kosten, opbrengsten, winst en verlies per kostenplaatsen, meerdere soorten overzichten van geschreven uren en nog veel meer.
Met Contract Management van BaseNet kunt u op een eenvoudige wijze uw contracten beheren en overzichtelijk weergeven.
Met Digitaal Ondertekenen kunt u vanuit BaseNet een document geheel rechtsgeldig ter ondertekening aanbieden.
Om wat voor belangrijke documenten het ook gaat, u wilt ze beveiligd en rechtsgeldig versturen. Laat u dit vandaag de dag liever niet meer fysiek doen.
Koppel uw administratie in Twinfield met uw BaseNet-omgeving om facturen te exporteren en de betaalstatus van deze facturen inzichtelijk te maken. Inclusief mogelijkheid om herinneringen te versturen.
Koppel uw administratie in Exact-online met uw BaseNet-omgeving om facturen te exporteren en de betaalstatus van deze facturen inzichtelijk te maken. Inclusief mogelijkheid om herinneringen te versturen.
Met Mollie Payments integreert u eenvoudig alle belangrijke betaalmethoden. Let op Mollie rekent af per transactie, u dient een account te maken bij Mollie.
Met eVerbinding is e-factureren bereikbaar voor iedere organisatie
Het aanmaken van uw BaseNet omgeving aan de hand van de basis inrichting.
Drie uur durende administratieworkshop op locatie (inclusief reistijd). Hierbij worden de mogelijkheden van de administratiemodule toegelicht. Deze workshop wordt gegeven door onze administratieve consultants.
Drie uur durende incassoworkshop op locatie (inclusief reistijd). Hierbij worden de mogelijkheden van de incassomodule toegelicht. Deze workshop wordt gegeven door onze administratieve consultants.
Intensieve op maat begeleiding bij de inrichting van het pakket of het maken van maatwerkrapportage.
Advies en hulp bij de inrichting van uw administratiemodule.
Het creëren van door u aangeleverde maatwerk brieven- en/of e-mailsjablonen.

Op al onze producten en prijzen zijn de gebruikersvoorwaarden van toepassing. Voor meer informatie over onze producten en prijzen kunt u contact opnemen. Alle genoemde prijzen op de website van BaseNet zijn exclusief 21% BTW. Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.