1287 Kantoren
9404 Gebruikers
31 Jaren ervaring
67630503 E-mails
280431370 Uren geschreven
37271392 Documenten aangemaakt

BaseNet Incasso biedt een online totaaloplossing voor incassobureaus. BaseNet Incasso heeft de beschikking over een digitaal dossier met alle correspondentie, automatische berekeningen van vaste maar ook eigen in te stellen rentes en incassokosten en het automatische versturen van e-mails / brieven / sms'en door middel van vooraf ingestelde workflows.


Veilig

BaseNet waarborgt al jarenlang de systemen en data van honderden advocatenkantoren. Optimaal beveiligd met versleutelde verbinding en encryptie.

Continuïteit

Al jaren succesvol aan het werk voor de advocatuur. Met een uptime van meer dan 99,9% zorgen wij voor een betrouwbare werkomgeving met wekelijkse updates en vernieuwingen.

Online

Altijd en overal direct inzicht in alle digitale dossier- en kantoorgegevens. U kunt deze gegevens ook raadplegen middels de BaseNet App. (iOS / Android)

Tijdwinst & overzicht

BaseNet biedt een alles in één oplossing voor: Dossier en relatiebeheer, e-mail, CRM, DMS, agenda en taken, KEI, toevoegingen, tijdschrijven, facturatie, en veel meer. Dat zorgt voor de efficiëntie, gemak en overzicht.


De software van BaseNet is platform onafhankelijk en werkt in uw browser

             

Statistieken 2017

BaseNet statistieken overzicht 2017; Er zijn ongeveer 54 miljoen mails ontvangen en verstuurd vanuit BaseNet.

Maandag, 20 november 2017
Lees meer

BaseNet introduceert kosteloze KEI-koppeling

BaseNet, de online totaaloplossing voor de advocatuur, is volledig klaar voor de koppeling met KEI (Kwaliteit en Innovatie rechtspraak) en dat volledig kosteloos!

Maandag, 20 november 2017
Lees meer

BaseNet Partnerprogramma

Het nieuwe BaseNet Partnerprogramma is actief. Doel van dit Partnerprogramma is het bouwen van een kwalitatief hoogwaardig netwerk van partners, en gemeenschappelijke klanten.

Maandag, 20 november 2017
Lees meer