Administratiemodule geheel vernieuwd


Inmiddels is de administratiemodule van BaseNet online CRM uitgegroeid tot een volwaardig webbased financieel pakket. De administratiemodule is recentelijk uitgebreid met een aantal onderdelen.

BaseNet online CRM uitgegroeid tot een volwaardig webbased financieel pakket


vrijdag, 19 augustus 2005, door: www.basenet.nl

Inmiddels is de administratiemodule van BaseNet online CRM uitgegroeid tot een volwaardig webbased financieel pakket. De administratiemodule is recentelijk uitgebreid met een aantal onderdelen.

Naast het doorvoeren van een aantal specifieke gebruikerswensen zijn er ook een aantal nieuwe innovatieve functionaliteiten in de module verwerkt.

Het is nu mogelijk een keuze te maken tussen het voeren van de complete administratie binnen de applicatie van BaseNet of een export te draaien van de dagboeken naar uw bestaande boekhoudoplossing (bijvoorbeeld exact). Dit is een bewuste keuze, om nog meer tegemoet te komen aan de wensen van onze gebruikers.

De dagboeken zijn tevens voorzien van diverse nieuwe functies om het boeken te vereenvoudigen en te versnellen. U kunt boekingen in de inkoop-, kas- en bankboeken direct doorbelasten naar projecten. Uitgaande boekingen worden automatisch gegenereerd, maar kunnen ook handmatig gemaakt worden via het verkoopboek. Het maken van creditfacturen is vereenvoudigd en het importeren en verwerken van elektronische betalingsgegevens behoort tot de mogelijkheden.

Indien u meer wilt weten over deze noviteiten kunt u zich, geheel vrijblijvend, laten voorlichten door één van onze accountmanagers.

Voor meer informatie over de administratiemodule zie www.basenet.nl/software/crm/financiele-administratie/.

BaseNet App


Middels de App kunnen gebruikers van de software van BaseNet ook onderweg toegang krijgen tot hun gegevens.

  • Agenda
  • Taken
  • Relaties
  • Dossiers / Projecten
  • Uren
  • Correspondentie
  • en meer...

De BaseNet app is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android toestellen of tablets.