BaseNet komt met medische module in CRM-pakket


BaseNet, specialist in de ontwikkeling van CRM- en administratieve bedrijfssoftware voor projectgedreven organisaties, introduceert BaseNet Medisch. Deze nieuwe, webgebaseerde oplossing biedt organisaties die cliënten adviseren en vaccineren, een compleet geïntegreerde workflow voor de efficiënte registratie en verwerking van vaccinaties. BaseNet Medisch garandeert instanties die vaccinaties verzorgen, een optimale registratie en verwerking van alle processen en activiteiten rondom vaccinaties.

Optimale registratie en verwerking van alle processen en activiteiten rondom vaccinaties


woensdag, 1 februari 2006, door: www.basenet.nl

BaseNet, specialist in de ontwikkeling van CRM- en administratieve bedrijfssoftware voor projectgedreven organisaties, introduceert BaseNet Medisch. Deze nieuwe, webgebaseerde oplossing biedt organisaties die cliënten adviseren en vaccineren, een compleet geïntegreerde workflow voor de efficiënte registratie en verwerking van vaccinaties. BaseNet Medisch garandeert instanties die vaccinaties verzorgen, een optimale registratie en verwerking van alle processen en activiteiten rondom vaccinaties. Doordat de oplossing internetgebaseerd is, verloopt de communicatie met cliënten zeer efficiënt. De vaccinatieoplossing is geheel aan te passen aan de huisstijl van de specifieke organisatie en eventueel ook aan de bedrijfseigen processen.

BaseNet Medisch integreert naadloos verschillende informatiestromen. Cliënten kunnen bijvoorbeeld hun gegevens - persoonsgegevens, gezondheidsverklaring en reisschema - zelfstandig via internet invoeren. Vervolgens genereert BaseNet Medisch een advies volgens LCR-richtlijnen (Landelijk Coördinatiecentrum Reizigeradvisering) en wordt een afspraak ingepland. Dit gebeurt automatisch op basis van een maximaal aantal afspraken per spreekuur. Vervolgens ontvangt de cliënt per e-mail een afspraakbevestiging.

De automatische koppeling van diverse bronnen zorgt ervoor dat afspraken met cliënten automatisch in de agenda komen en dat alle relevante informatie samengevoegd wordt. Medewerkers beschikken dus voortdurend over actuele cliëntinformatie. De koppelingsmogelijkheden met financiële software maakt BaseNet Medisch compleet. Het systeem genereert na het consult automatisch facturen in de gewenste huisstijl. Verder is er door de koppeling met het voorraadsysteem altijd inzicht in de beschikbaarheid van specifieke vaccins.

BaseNet Medisch wordt aangeboden als dienst op ASP-basis (Application Service Providing). Dat wil zeggen dat de applicatie beheerd en veilig op de server van BaseNet draait, waarbij het gebruik via internet geschiedt. Men hoeft dus niet te investeren in nieuwe hardware. En organisaties kunnen zich zonder zorgen te maken over hardware, software, installatie, onderhoud en beheer richten op hun kerntaken. Bovendien vinden de upgrades en back-ups automatisch plaats, zodat organisaties ook in het geval van calamiteiten weer snel operationeel zijn.

BaseNet Het Nederlandse bedrijf BaseNet is een innovatieve ontwikkelaar van CRM-bedrijfssoftware. De door het bedrijf ontwikkelde applicaties voor administratieve bedrijfssoftware BaseNet CRM Plus en Professional worden als dienst aan mkb-bedrijven en afdelingen van grote organisaties op ASP-basis aangeboden. Er zijn momenteel al meer dan 9.500 zakelijke gebruikers in Nederland, verspreid over meer dan 1.600 bedrijven. De CRM-applicaties van BaseNet met geïntegreerde oplossingen voor bedrijfsadministratie, relatiebeheer en projectmanagement ondersteunen projectgedreven organisaties met een volledige oplossing om efficiënt en effectief te werken tegen relatief lage kosten per gebruiker.

Voor meer informatie over de medische module zie www.basenet.nl/software/crm/.

BaseNet App


Middels de App kunnen gebruikers van de software van BaseNet ook onderweg toegang krijgen tot hun gegevens.

  • Agenda
  • Taken
  • Relaties
  • Dossiers / Projecten
  • Uren
  • Correspondentie
  • en meer...

De BaseNet app is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android toestellen of tablets.