Uitbreiding van de zoekfunctionaliteit


Om het zoeken naar relaties en data in het online softwaresysteem nog efficiënter te maken, introduceert BaseNet een zogenaamde 'full text' zoekfunctionaliteit. Met de kantoorsoftware van BaseNet beheert u uw relaties, correspondentie, projecten en boekhouding volledig online.

BaseNet introduceert 'full text' zoekfunctionaliteit.


donderdag, 23 september 2010, door: www.basenet.nl

Om het zoeken naar relaties en data in het online softwaresysteem nog efficiënter te maken, introduceert BaseNet een zogenaamde 'full text' zoekfunctionaliteit. Met de kantoorsoftware van BaseNet beheert u uw relaties, correspondentie, projecten en boekhouding volledig online. De software is zo opgezet dat u relaties slechts één keer hoeft in te voeren. Staat een relatie eenmaal in uw systeem dan kunt u deze koppelen aan uw correspondentie, taken, projecten en meer.

Doormiddel van de uitgebreide 'full text' zoekfunctionaliteit is het mogelijk om met een enkele zoekactie uw relaties te doorzoeken op voornaam, achternaam, bedrijfsnaam, e-mailadres en bijvoorbeeld adresgegevens.

Bij het zoeken naar een correspondentiestuk komt de full text zoekfunctionaliteit nog beter tot zijn recht. Zo zoekt u met deze functionaliteit niet alleen binnen de onderwerpen van uw correspondentie (brieven, e-mail, memo's etc.) maar doorzoekt u ook de gehele inhoud van al uw (gearchiveerde) correspondentie en overige opgeslagen documenten. Zo vindt u altijd wat u zoekt.

De full text zoekfunctionaliteit is voor alle gebruikers van BaseNet standaard beschikbaar.

BaseNet App


Middels de App kunnen gebruikers van de software van BaseNet ook onderweg toegang krijgen tot hun gegevens.

  • Agenda
  • Taken
  • Relaties
  • Dossiers / Projecten
  • Uren
  • Correspondentie
  • en meer...

De BaseNet app is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android toestellen of tablets.