Door de integratie van eVerbinding is het voor BaseNet gebruikers heel eenvoudig om aan te sluiten op het open en veilige Europese e-facturatie netwerk Simplerinvoicing / PEPPOL. Door je organisatie aan te melden bij eVerbinding platform en daarin eenmalig BaseNet te kiezen als softwarepakket, leg je de verbinding tussen onze softwareoplossingen.

Wij verzorgen de ontvangst van e-facturen vanaf het PEPPOL netwerk, en hebben een unieke conversieservice waardoor pdf en papieren facturen direct klaar staan om geboekt te worden in het inkoopboek van BaseNet. Het e-facturatieplatform en archief van eVerbinding is als één van de weinige in Nederland ISO 27001 gecertificeerd. Als partner van BaseNet zetten we een volgende stap in het zo efficiënt en veilig mogelijk verwerken van je kantooradministratie.

OVER EVERBINDING
eVerbinding moderniseert één van de belangrijkste bedrijfsprocessen; het administratieproces. Onze missie is een volledig automatische administratie voor iedereen. Met eVerbinding is e-factureren bereikbaar voor iedere organisatie. Het maakt niet uit in welke branche je zit of hoe groot je onderneming is.

 

Meer weten over eVerbinding?