BaseNet logo BaseNet op Twitter BaseNet op InstagramBaseNet op Facebook BaseNet op LinkedIn
BaseNet wenst u een

$data.email.relation.aanhef,

Wij hopen dat u fijne feestdagen heeft gehad en dat u klaar bent voor een spetterend 2019! We zijn bij BaseNet alweer druk bezig met nieuwe features en uitbreidingen van het pakket. Ook voor het aankomende jaar staan er weer mooie dingen op de planning, hieronder vindt u vast een preview.

Als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwtjes? Volg ons dan op social media!

 
BaseNet on Tour. 

Naast de maandelijkse kennissessies op ons kantoor in Amsterdam, trekken we dit jaar ook het land in. Er zullen gratis kennissessies plaatsvinden in Assen, Rotterdam, Eindhoven en Hengelo.  Tijdens de kennissessie zullen de belangrijkste features worden besproken, krijgt u handige tips & tricks, nemen we uitgebreid de tijd voor vragen en zal een van onze partners vertellen over de samenwerking met BaseNet. Houd onze website en social media in de gaten voor de exacte data. 
Mochten de locaties of data van BaseNet on Tour u niet uitkomen, dan bent u natuurlijk altijd welkom bij de kennissessies op ons kantoor in Amsterdam. Inschrijven kan hier

B

Nieuwe features. 
Hoewel dit natuurlijk een vooruitblik is op al het moois dat we in 2019 gaan aanbieden willen we toch graag nog even stilstaan bij twee van de features die we in 2018 hebben geïntroduceerd:
  • Mollie: door onze samenwerking met Nederlands meest bekende betaalbedrijf is het vanaf nu mogelijk om uw klanten eenvoudig en snel online te laten betalen.
  • Aangetekend Mailen: verstuur én ontvang aangetekend emails snel, veilig en rechtsgeldig met onze optie voor Aangetekend Mailen.
Voor 2019 staat onder andere op de planning:
  • Cliëntenportaal: momenteel zijn we al druk bezig met het testen ervan en in 2019 zal het dan zover zijn: ons vernieuwde cliëntenportaal zal geïntroduceerd worden. Hiermee kunt u uw cliënten inzage bieden op de voortgang van het dossier, u bepaalt zelf per correspondentiestuk, agendapunt, taak etc. wat u vrij wilt geven. 
  • Digitaal Ondertekenen: laat uw klanten met een paar eenvoudige stappen een document online ondertekenen.
  • BaseNet Academy: hoewel BaseNet zeer gebruiksvriendelijk is kunnen we ons voorstellen dat u soms toch ergens tegen aanloopt. Natuurlijk staat onze servicedesk altijd voor u klaar maar in 2019 zullen we ook van de belangrijkste features een video uitleg maken. Dit naar aanleiding van het succes van onze IGTV videos
BaseNet B
De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien de e-mail bij vergissing bij u is terechtgekomen, wilt u ons dan direct bellen op telefoonnummer: +31(0)20 6855 031. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden.
Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. BaseNet Internet Projects staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan.