BaseNet logo BaseNet op Twitter BaseNet op Instagram BaseNet op Facebook BaseNet op LinkedIn
BaseNet Nieuwsbrief september 2020

Voor het weergeven van de FAQ-artikelen dient u ingelogd te zijn op CRM.basenet.nlBeste BaseNetter,

Wij blijven ons vernieuwen en verbeteren. Zo introduceren wij binnenkort verdere optimalisatie van de modules en functionaliteiten waar alle gebruikers baat bij hebben. Denk bijvoorbeeld aan het document management systeem (Documenten en E-mails) van BaseNet. In deze nieuwsbrief geven we graag een inkijkje in de laatste stand van zaken. 

Daarnaast brengen we u nogmaals op de hoogte van de reeds gelanceerde functionaliteiten zodat u daar optimaal gebruik van weet te maken.

Wat kunt u in deze nieuwsbrief verwachten:

Reeds uitgebracht:

  • Het Cliëntenonderzoek
  • Nieuwe Document-koppeling
  • Digitaal Ondertekenen; gebruikersportaal
  • Stopwatch BaseNet-app
Binnenkort te verwachten:
  • Nieuwe Statistieken module
  • Nieuw: Power Report 'Laatste contactmoment'
  • Document vergelijking
  • Interne opmerking en Labels voor documenten

Vragen naar aanleiding van deze mail? Wij zijn te bereiken via info@basenet.nl, de chat op basenet.nl of op 020-6855031.

Wilt u op de hoogte blijven van tussentijdse ontwikkelingen?
Houd onze changelog in de gaten!

Veel leesplezier.


Reeds uitgebracht
 

Het Cliëntenonderzoek

Veel gebruikers hadden de wens om op een eenvoudige wijze en conform de richtlijnen een cliëntenonderzoek in BaseNet te kunnen vastleggen.

Door input van onze klanten faciliteren wij sinds kort kosteloos de module Het Cliëntenonderzoek

Deze module faciliteert het allemaal op één plek. Of het gaat om een vereenvoudigd, het 'standaard' of juist het verscherpt cliëntenonderzoek; deze module faciliteert het allemaal op een plek. De gegevens die u in deze module verwerkt maken bewust geen deel uit van de project- of relatiehistorie om de integriteit van het onderzoek te kunnen waarborgen. 

U leest alles over Het Cliëntenonderzoek in dit FAQ-artikel


  
Nieuwe Document-koppeling

Installatie en het updaten van het hulpprogramma Java was voor veel gebruikers een doorn in het oog. Onze nieuwe document-koppeling, Officieel de BaseNet Document Synchroniser genoemd, maakt hier een einde aan. Voor Windows- en Linux-gebruikers is het mogelijk om de nieuwe document-koppeling te gebruiken die een installatie of het updaten van het hulpprogramma Java overbodig maakt. 

Deze vorm van document-koppeling voor macOS  zal later dit jaar beschikbaar zijn. 

Alles over de BaseNet Document Synchroniser leest u in dit FAQ-artikel.

Maakt u overigens gebruik van een terminalserver, neemt u in dat geval contact met onze Servicedesk op. Hiervoor zijn namelijk extra instellingen vereist. 

Digitaal Ondertekenen Portaal

Digitaal Ondertekenen in samenwerking met Aiopener is ontzettend goed ontvangen door onze gebruikers. Inmiddels maken ruim 200 kantoren gebruik van deze nieuwe dienst. 

Aiopener heeft onlangs een gebruikersportaal geïntroduceerd waar u uw transacties kunt volgen en indien nodig herinneringen kunt versturen aan de ontvangers die nog niet hebben getekend. 

Klik hier om op het portaal in te loggen.

Wilt u Digitaal Ondertekenen zelf ervaren? In dit FAQ-artikel leest u er alles over en hoe u zich eenvoudig kunt aanmelden. 
 


Stopwatch BaseNet-App
 

Op veler verzoek hebben wij de Stopwatch functionaliteiten in de BaseNet-app toegevoegd waarmee 5 timers gelijktijdig bijgehouden kunnen worden om de genoteerde tijd vervolgens om te zetten naar facturabele/bestede tijd. 

Daarnaast hebben wij de BaseNet-app op de achtergrond verder geoptimaliseerd om het gebruiksgemak te vergroten zodat u te allen tijde over de meest fundamentele functionaliteiten van CRM beschikt. 

Wij raden onze gebruikers aan om het automatisch updaten van de BaseNet-app op hun toestel in te schakelen of handmatig te updaten naar de meest recente versie.
 


Aanstaande functionaliteiten
 
Nieuwe statistieken module

De nieuwe Statistieken module van BaseNet bevat een waaier aan mogelijkheden om u te helpen bij het bestuderen en analyseren van de cijfers van uw onderneming. Bekijk de evolutie en/of samenstelling van bijvoorbeeld kosten, opbrengsten, winst en verlies per kostenplaatsen, meerdere soorten overzichten van geschreven uren en nog veel meer. 

De statistieken module kan periodiek gegenereerde grafieken tonen op een dashboard. U kunt een dashboard geheel naar wens samenstellen waardoor de meest onwaarschijnlijke vragen een antwoord krijgen met onze statistieken module.
 

Kijk tegen de tijd van lancering voor de tarieven op onze website.Power Report: Laatste contactmoment

BaseNet biedt een aantal managementrapportages (Power Reports), die meerdere omzetanalyses kunnen genereren. Een nieuwe toevoeging aan onze Power Reports is een overzicht genereren van het laatste contactmoment per relatie of per project om uw bewaartermijnen nog beter te kunnen waarborgen.

Deze contactmomenten bestaan o.a. uit Documenten (Mailing), E-mails, Facturen, Call registratie, Uren enzovoort.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze module Power Reports? Neem contact met ons op. Document vergelijking

Kunt u het zich niet veroorloven om wijzigingen tussen twee versies van een kritiek document over het hoofd te zien? Dan hebben wij goed nieuws voor u!

Document vergelijking van BaseNet is een nieuwe functie waarbij veranderingen tussen een referentiedocument en een doeldocument worden geproduceerd in een derde document of als nieuwe revisie van een van de twee eerder genoemde documenten. 

U heeft tevens nog de mogelijkheid om zaken zoals documentopmaak, kop- en voettekst, tabellen, tekstvelden, commentaar en hoofdlettergevoeligheid te negeren. Interne opmerking en Labels voor Documenten

Documenten en E-mails voorzien van een opmerking zonder dat dit gevolgen heeft aan het document zelf? Binnenkort is deze verbetering van het DMS beschikbaar voor alle gebruikers. 

Documenttype zal worden vervangen door Labels zodat u meerdere Labels aan een document kunt toevoegen. Dit biedt meer flexibiliteit en vergroot de doorzoekbaarheid van uw correspondentiestukken.


Uw feedback is welkom

We vinden het altijd prettig om van onze klanten te horen. U kunt ons op meerdere manieren bereiken, bijvoorbeeld via het contactformulier op onze website en in CRM of door simpelweg op deze e-mail te reageren.

We hebben een aantal interessante video’s geplaatst op ons YouTube kanaal. Als u wat vaker op de hoogte gesteld wil worden van interessante updates en tips, dan kunt u ons volgen op Instagram & LinkedIn.

Met vriendelijke groet, 

Het team van BaseNet


Abonneer op ons YouTube-kanaal, en klik op    om notificaties te ontvangen van onze nieuwste video's.