BaseNet logo BaseNet op Twitter BaseNet op InstagramBaseNet op Facebook BaseNet op LinkedIn
BaseNet Nieuwsbrief Juni 2022 
 
Nieuwe functionaliteit: Documenten Samenvoegen (Producties)
 

Beste BaseNetter, 

In deze nieuwsbrief brengen wij een compleet nieuwe en gratis voor iedereen te gebruiken module onder de aandacht namelijk: Documenten samenvoegen waarmee men o.a. producties kan maken, maar ook verschillende documenten kan omzetten tot één printopdracht.

Wij vertellen u verder over de mogelijkheid om consultancy af te nemen om de efficiëntie van uw kantoor te vergroten.

Elke maand verzorgen wij kosteloze webinars voor diverse onderwerpen. De data en de mogelijkheid om direct aan te melden leest u in deze nieuwsbrief. 

Veel leesplezier!Eenvoudig en automatisch brieven aanmaken met uiteenlopende mogelijkheden van templates. Voeg meerdere bestanden samen tot één geheel. Dat is de synergie van BaseNet! 
 
Documenten samenvoegen


De nieuwe module “Documenten samenvoegen” is ontwikkeld met maar één doel: eenvoudiger, sneller en minder foutgevoelig processtukken samenstellen, meerdere documenten in een keer afdrukken en direct versturen via bijvoorbeeld Veilig Delen of beveiligd mailen met de Rechtspraak via Aangetekend Mailen.

Met het gebruik van de module “Documenten samenvoegen” behoort het stuk voor stuk printen, in volgorde leggen en samenvoegen van losse documenten tot één processtuk definitief tot het verleden.

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Tijdsbesparing: snel en eenvoudig samenvoegen van losse documenten tot één processtuk via een gebruikersvriendelijke interface en volledig geïntegreerd in BaseNet
  • Krachtig: automatische inhoudsopgave, tabbladen, integratie van brief- en vervolgpapier
  • Flexibel: documenten toevoegen of verwijderen? Volgorde aanpassen? Geen probleem!
  • Minder foutgevoelig: processtukken middels 1 printopdracht afdrukken of middels 1 bestand versturen naar de rechtbank, een collega of cliënt via bijvoorbeeld de koppeling Aangetekend Mailen


Met deze functionaliteit voegt u meerdere bestanden in slechts drie stappen samen, zoals hieronder te zien. Wilt u de complete werking van Documenten Samenvoegen rustig teruglezen? Klik hier voor het uitgebreide FAQ-artikel (U dient ingelogd te zijn op crm.basenet.nl om dit FAQ-artikel te kunnen zien).

 
Consultancy

Naast onze maandelijkse gratis bij te wonen webinars op verschillende onderdelen van BaseNet, bieden wij u uiteraard ook maatwerk consultancy of workshops aan. Onze consultant denkt graag met u mee om BaseNet-gerelateerde processen verder te optimaliseren en welke additionele BaseNet-modules kunnen bijdragen aan het verder digitaliseren van uw kantoor. Vaak kunnen er gemakkelijk efficiencyslagen worden gemaakt waarmee meerdere uren per week/maand worden bespaard.

Drie uur durende (administratie)workshops op locatie (reiskosten inbegrepen) of online kunnen geheel naar eigen inzicht worden ingedeeld of als een opfriscursus voor uw collega's worden ingezet om makkelijker, sneller en efficiënter met BaseNet te kunnen werken. 

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

 
 

           
 
 
Bent u net overgestapt naar BaseNet, begonnen bij een kantoor dat BaseNet gebruikt of werkt u al langer met ons systeem maar heeft u het gevoel dat u nog efficiënter kunt werken? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan onze webinars. Onze webinars zijn kosteloos te volgen en deelname is geheel vrijblijvend. 

Webinars

Sinds het begin van de Coronacrisis hebben wij ervoor gekozen om onze kosteloze kennissessies online aan te bieden. Deze vorm van kennis delen valt gelukkig goed bij u in de smaak. Wij hebben de aanmeldingen per webinar sterk zien stijgen. 
Daarom willen wij de geplande webinars nog beter promoten.

Hieronder een overzicht van onze aanstaande sessies. Per sessie kunt u zien of deze van toegevoegde waarde is voor u. 


Klik op de gewenste webinar om direct door te gaan naar de aanmeldpagina
Klik hier voor een compleet overzicht van alle webinars. 
 
 

Uw feedback is welkom

We vinden het altijd prettig om van onze klanten te horen. U kunt ons op meerdere manieren bereiken, bijvoorbeeld via het contactformulier op onze website en in uw omgeving of door simpelweg op deze e-mail te reageren.

Met vriendelijke groet, 

Het team van BaseNet

Meer weten over de mogelijkheden en kosten van deze features?
Wij zijn te bereiken via info@basenet.nl of op 020-6855031.
 
BaseNet B