BaseNet logo BaseNet op Twitter BaseNet op Instagram BaseNet op Facebook BaseNet op LinkedIn
Nieuwsbrief: Verbeter uw administratie met BaseNet Oktober 2022

Beste BaseNetter,

In deze nieuwsbrief vertellen we u alles over de mogelijkheden om uw administratie te optimaliseren met BaseNet. U leest alles over de mogelijkheden voor factureren en boekhouden met additionele modules zoals het inzetten van betaallinks. Daarnaast brengen we u op de hoogte van onze app-update en aanstaande webinars.

Veel leesplezier!


Boekhouden met BaseNet: De mogelijkheden

Binnen de BaseNet omgeving zijn er verschillende mogelijkheden om uw boekhouding efficiënter, sneller en eenvoudiger te laten werken. Daarnaast maakt de geïntegreerde boekhoudmodule van BaseNet het mogelijk om extra modules in te zetten om de data van uw organisatie nog inzichtelijker te maken. Denk hierbij aan het inzetten van een Statistiekenmodule, Power Reports, Contractenfacturatie etc. 

Geïntegreerde boekhouding
BaseNet levert een geïntegreerde boekhoudoplossing. Door de volledige integratie hoeft u nooit meer gegevens dubbel in te voeren. De administratie is altijd realtime bijgewerkt, waardoor u altijd en overal inzicht in uw financiële gegevens heeft.

Uw boekhouder kan middels een speciale accountants-login meekijken in uw financiële administratie en eventuele verwerkingen en controles uitvoeren. Door deze werkwijze kunt u uw administratieve processen op een uiterst efficiënte wijze inrichten.
 

Twinfield & Exact-online koppeling
Koppel uw administratie in Twinfield of Exact Online met uw BaseNet-omgeving om facturen te exporteren en de betaalstatus van deze facturen inzichtelijk te maken. Inclusief mogelijkheid om herinneringen te versturen.

 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze sales afdeling via:
sales@basenet.nl of  +31 20 6855031

 

BaseNet App update
 
De BaseNet App heeft onlangs een nieuwe update gehad, in deze nieuwe release van de BaseNet-app hebben we een aantal mooie verbeteringen doorgevoerd. 
 
Download de update voor de BaseNet App:

    


Mollie koppeling met BaseNet
 

Door de samenwerking tussen Mollie en BaseNet is het mogelijk om facturen te sturen vanuit BaseNet en uw klanten snel en eenvoudig via iDeal te laten betalen.

Hoe werkt het?
Het implementeren van Mollie is erg makkelijk, er gaat geen langdurige aanmeldprocedure aan vooraf: binnen 10 minuten kunt u al betalingen accepteren.

Meer informatie over de Mollie koppeling


 
 

Abonneer op ons YouTube-kanaal, en klik op    om notificaties te ontvangen van onze nieuwste video's.