BaseNet logo BaseNet op Twitter BaseNet op Instagram BaseNet op Facebook BaseNet op LinkedIn
Nieuwsbrief: De Partner Editie van BaseNet  November 2022

Beste BaseNetter,

Om de diensten van BaseNet zo compleet mogelijk te maken voor al onze gebruikers hebben wij diverse partners. In deze editie van onze maandelijkse nieuwsbrief zullen de diensten van twee van deze partners aan bod komen. Het zal hierdoor duidelijk worden welke toegevoegde waarde deze partners kunnen bieden aan uw BaseNet pakket.
Daarnaast brengen we u op de hoogte van onze aanstaande webinars.


Veel leesplezier!


De slimme modellen van TRC Advocaten

Ondernemers willen niet de hoofdprijs betalen voor juridische documenten. Toch wil je als advocaat de beste kwaliteit leveren. TRC Advocaten maakten hun modellen daarom slim met een vragenlijst voor ieder model. Met ieder antwoord spitsen ze hun modellen toe op de concrete casus. Invulvelden worden automatisch uit BaseNet gehaald en het document wordt via dezelfde koppeling opgeslagen in het juiste dossier.
 
 

Aangetekend Mailen
 
Aangetekend Mailen uit Utrecht is de enige volledig Nederlandse provider die eIDAS is gekwalificeerd en beschikt over de juiste Europese certificeringen. Met het ontwikkelen van diensten als Aangetekend Mailen, Beveiligd Mailen, Digitaal Ondertekenen en Grote Bestanden Mailen kunt je vanuit je Outlook (365) of direct vanuit een business systeem, eenvoudig belangrijke documenten verzenden. Dit is net zo makkelijk als het verzenden van een gewone e-mail. Op de achtergrond wordt elke e-mail beveiligd en als het nodig is rechtsgeldig verzonden. Daarnaast zijn er diverse koppelingen mogelijk met externe diensten om te kunnen identificeren, direct te kunnen betalen en zijn er integraties met diverse business systemen.
 

 
 

Abonneer op ons YouTube-kanaal, en klik op    om notificaties te ontvangen van onze nieuwste video's.