BaseNet logo BaseNet op Twitter BaseNet op Instagram BaseNet op Facebook BaseNet op LinkedIn
Uw feedback is waardevol voor ons December 2022
Beste BaseNetter,

Bij de ontwikkeling van BaseNet besteden wij veel aandacht aan de feedback die wij ontvangen van onze gebruikers. Deze feedback geeft ons namelijk inzicht in wat jullie écht belangrijk vinden en het helpt ons bij het bepalen van de koers die wij moeten varen: hetzij door nieuwe inzichten, hetzij door bevestiging van bestaande inzichten.

Met het bovenstaande in gedachten hebben wij een oplossing ontwikkeld waarmee het voor alle gebruikers mogelijk wordt om op een eenvoudige en laagdrempelige manier feedback te geven.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe manier van feedback geven enorm gaat helpen om de ontwikkeling van BaseNet nog beter af te stemmen op de wensen van onze gebruikers en vinden het belangrijk om u hierover te informeren.
 
De oplossing
- invullen kost u slechts enkele minuten -

In de loop van volgende week zullen wij de nieuwe functionaliteit activeren. Vanaf dat moment zal iedere gebruiker via een geautomatiseerd proces maximaal twee keer per jaar worden gevraagd om feedback te geven.

Het gevolg hiervan is dat na het inloggen in BaseNet onderstaande melding in beeld kan verschijnen:

Hier heeft u twee opties:

  1. U maakt wel gebruik van de mogelijkheid om feedback te geven en geeft een waardering
  2. U maakt geen gebruik van de mogelijkheid om feedback te geven en klikt op “Niet nu”
Indien u besluit om een waardering te geven, dan zal u aansluitend gevraagd worden om hierop een (korte) toelichting te geven. Na het versturen van de feedback is het proces afgerond.

Indien u besluit om geen feedback te geven en klikt op “Niet nu” (bijvoorbeeld omdat het niet gelegen komt), dan zult u zien dat er rechtsonder in beeld een “Feedback”-knop verschijnt:

Middels de “Feedback”-knop heeft u de mogelijkheid om op een later moment alsnog feedback te geven als u dat wilt. Doet u dit niet, dan verdwijnt deze knop automatisch na 14 dagen.

Maakt u geen keuze (u klikt op het kruisje), dan zal de melding de volgende dag automatisch opnieuw in beeld verschijnen.

Tot slot

In januari 2023 zullen wij beginnen met het analyseren van de gegeven feedback. Vervolgens zullen wij in de loop van het eerste kwartaal 2023 een terugkoppeling geven over de resultaten. Hierin zullen wij samenvatten welke zaken voor u het belangrijkste zijn.

Hoewel wij het geven van feedback aanmoedigen, willen wij benadrukken dat deelname volledig vrijwillig is. Wilt u geen gebruik maken van de mogelijkheid om feedback te geven, dan respecteren wij deze keuze en raden wij aan om de “Niet nu”-functionaliteit te gebruiken. Bent u wel van plan om feedback te geven, dan bedanken wij u bij voorbaat voor de te nemen moeite.

Met vriendelijke groet, 

Het team van BaseNet