BaseNet logo BaseNet op Twitter BaseNet op LinkedIn
Jaaroverzicht december 2016
 
Nieuwe App
KEI & meer
 
Nieuwe BaseNet App

Begin dit jaar zijn wij begonnen met het ontwikkelen van onze nieuwe app. Dit was in het bijzonder een groot project door de vele geïntegreerde onderdelen. Eigenlijk is het dan ook veel meer dan één app.

De app omvat in ieder geval dossiers, e-mail, agenda, taken en urenregistratie. Het komende jaar zal dit verder uitgebreid worden. 
 
BaseNet & KEI

Als officiële testpartner voor het Aansluitpunt Rechtspraak, hebben wij het afgelopen jaar (en daarvoor) hard gewerkt aan het realiseren van de system2system-koppeling met KEI en de integratie binnen BaseNet.

Lees meer over BaseNet & KEI op basenet.nl/kei

 
 
Verbeteringen email
 
 
 
 
 
 
 
 
Overige features

Naast de grote wijzigingen, zijn er ook talloze kleine verbeteringen doorgevoerd. Sommige zijn goed zichtbaar, anderen niet direct.

Ook is er zoals altijd een hoop vernieuwd, verbeterd en doorontwikkeld "onder de motorkap", om er zeker van te zijn dat wij onze grote voorsprong - op andere systemen binnen de advocatuur - niet alleen behouden maar ook blijven vergroten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naast de diverse ontwikkelingen intern, hebben wij ook onze samenwerkingen uitgebreid.

Zo zijn er dit jaar pilotkantoren gestart met de kopppeling met Legal Intelligence, is de telefonie-integratie uitgebreid met Ozmo en zijn de eerste stappen gezet voor het digitaal factureren met eVerbinding.

 
17 miljoen E-mails
verstuurd
37 miljoen E-mails
ontvangen
5 miljoen Uren
geschreven
4 miljoen Documenten
aangemaakt
Wij wensen iedereen een succesvol 2017! BaseNet
BaseNet B