BaseNet logo BaseNet op twitter BaseNet op linkedin
BaseNet interface volledig vernieuwd Nieuwsbrief februari 2015
BaseNet in nieuw design (bovenste deel afbeelding)
BaseNet in nieuw design (onderste deel afbeelding)

De interface is volledig gemoderniseerd om het geheel nog beter te doen aansluiten bij de nieuwste standaarden en om groter gebruiksgemak te realiseren in de dagelijkse werkzaamheden. Uiteraard kan het even wennen zijn, neem daarom de tijd om alle grote en kleine verbeteringen te ontdekken.

Het systeem zal beter geschikt zijn voor verschillende soorten schermen als ook tablets. Zo zijn de letters groter en beter leesbaar en is het ruimer opgezet voor meer overzichtelijkheid en rust. Verschillende onderdelen kunnen bijvoorbeeld ook in- en uitgeklapt worden om meer ruimte te creëren waar nodig.

Veel verbeteringen, dus ook veranderingen

De meeste knoppen zitten op de oude vertrouwde plekken, maar een aantal zaken zijn anders.

Zo zijn de persoonlijke- en bedrijfsinstellingen verplaatst naar het gebruikersmenu (rechtsboven).

Instellingen onder gebruikersinformatie

Bepaalde weergave-instellingen (van bijvoorbeeld e-mail of agenda) zijn direct vanuit het scherm aan te passen.

Klik op het Tandwiel icoon om de instellingen voor dat scherm zichtbaar te maken.

Instellingen voor weergave e-mail

Bekijk alle wijzigingen in één oogopslag

Om er zeker van te zijn dat u ook met de nieuwe interface goed kunt werken, zijn alle aanpassingen op één pagina toegelicht, klik hier. Tevens kunt u vanuit het systeem middels het Lampje icoon rechtsbovenin het scherm de wijzigingen van een specifiek onderdeel bekijken.

Bekijk alle verbeteringen

Aanvullende informatie

Tijdelijk zal het mogelijk zijn om terug te schakelen naar de oude interface. Dit zal in de beginfase zo blijven om eventuele onvolkomenheden op te kunnen lossen. Mocht u daarom tegen bepaalde zaken aanlopen die bijvoorbeeld niet goed werken in de nieuwe interface, kan dat middels "feedback" aangegeven worden.

De handleidingen zijn nog niet aangepast naar de nieuwe interface. Dat zal de komende tijd geleidelijk aangepast worden.

In de FAQ zijn wel antwoorden te vinden, gerelateerd aan de nieuwe interface, zoals:

- Waar vind ik de bedrijfsinstellingen?
- Hoe verander ik de weergave van de e-mail?
- Hoe verander ik de weergave van de agenda?
- Hoe kies ik mijn standaard e-mailtemplate?
- Hoe verberg/toon ik het hoofdmenu?
- Hoe verberg/toon ik de zoekfilters in een zoekscherm?

Bovenstaande links naar FAQ items zijn alleen toegankelijk wanneer u in uw BaseNet account bent ingelogd.

Feedback

In de nieuwe versie van de BaseNet software is een Feedback knop opgenomen. We zijn benieuwd naar uw bevindingen. Wensen, suggesties, verbeterpunten, schoonheidsfoutjes en zelfs complimenten zijn van harte welkom. Klik in het pakket op de knop en laat uw bericht achter.

BaseNet B
De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien de e-mail bij vergissing bij u is terechtgekomen, wilt u ons dan direct bellen op telefoonnummer: +31(0)20 6855 031. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden.
Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. BaseNet Internet Projects staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan.