Autocomplete en nieuwe stopwatch
juli 2013
Zoals u mogelijk reeds weet, staat er iedere week een nieuwe versie van BaseNet live. Op de achtergrond wordt echter ook hard gewerkt aan grotere uitbreidingen. Middels deze e-mail willen we een aantal van deze functies belichten.

De wekelijkse wijzigingen en nieuwsbrieven zijn ook altijd terug te vinden in de changelog.
Autocomplete e-mail
Bij het opstellen van een e-mail, kan de naam of het e-mailadres van de gewenste relatie direct in het Aan-, CC- en BCC-veld getypt worden. De resultaten zullen dan direct zichtbaar zijn.
Vernieuwde stopwatch
De stopwatch is direct zichtbaar in de titelbalk van het betreffende venster. Van daaruit kan de stopwatch ook gepauzeerd worden en kan er tussentijds tijd geschreven worden.

Instellingen kunnen aangepast worden via:
Beheer > Persoonlijke instellingen > Uren > Stopwatch
KvK en Advocatendatabase
Bij het aanmaken van een nieuw bedrijf wordt direct een pop-up getoond om het bedrijf/kantoor op te zoeken via KvK en een advocatendatabase, de gegevens kunnen dan direct gebruikt worden bij de invoer.

Instellingen kunnen aangepast worden via:
Beheer > Persoonlijke instellingen > Relatiebeheer > Nieuwe bedrijven uit externe bronnen
Zoekscherm correspondentie
Het scherm voor voor het zoeken van correspondentie is verbeterd, zodat er meer resultaten op het scherm passen en relevante informatie beter zichtbaar is.
Koppeling met Rechtsorde
BaseNet en Rechtsorde hebben samen een koppeling gerealiseerd. Interne know-how kan zo geïntegreerd worden met de bronnen binnen het systeem van Rechtsorde.

Indien u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid, kunt u contact opnemen met Sha Sohi (sha@basenet.nl).