Website 3.0
juli 2014
Nieuwe website duur? Beheer ingewikkeld?
Niet met de nieuwe Website 3.0 van BaseNet. Dat is een professionele website die eenvoudig vanuit BaseNet te beheren is.

De eenmalige kosten van een nieuwe website zijn nu tijdelijk slechts € 250,-
Onder de eerste aanmeldingen worden 5 gratis websites verloot!

Aanmelden
Wijzig uw website wanneer en zo vaak als u wil!
Website 3.0
Met de website 3.0 serie van BaseNet, start u met een basis en profiteert u van alle nieuwe ontwikkelingen op website gebied die wij te bieden hebben, zoals nieuws-items, twitter feeds en social media.
Kies een uitstraling
Kies een lay-out die wij opmaken in huisstijlkleuren. Deze keuze is de basis, maar vanuit hier kunt u zelf de website beheren. Er zullen er meer thema's (lay-outs) beschikbaar komen, die u op ieder gewenst moment kunt kiezen.
Kies een indeling
Onderdelen op de website kunnen aangepast, verplaatst en aan- of uitgezet worden. Voeg bijvoorbeeld extra tekstblokken, afbeeldingen, widgets en zelfs menu-items toe.
* Deze e-mail is opgemaakt in HTML. Het is mogelijk dat u een melding krijgt met de vraag of u een verbinding wilt maken met het internet. Dit is nodig om plaatjes of langere teksten in deze e-mail te kunnen weergeven. Wanneer u hier niet voor kiest, dan verschijnt alleen de tekst zonder de opmaak.