Koppeling RvR, MaDox Groep en Legal ICT
mei 2014
Naast de wekelijkse updates met technische verbeteringen en uitbreidingen, is BaseNet ook altijd bezig om op andere wijze de advocatuur beter te bedienen. Dat gebeurt onder andere middels samenwerkingen en koppelingen met andere partijen binnen de advocatuur.
Koppeling RvR
Kantoren welke werken met toevoegingszaken kunnen gegevens uit BaseNet eenvoudig exporteren en inlezen bij Mijn RvR. Zo hoeven alle gegevens maar één keer goed in BaseNet ingevoerd te worden.
 
Via het tabblad toevoeging op het dossier kan middels de knop "RvR Aanvraag" een bestand gegenereerd worden. Na het downloaden van de aanvraag kan deze in Mijn RvR geplaatst worden via de functie "upload concepten". 
 
MaDox Groep
BaseNet heeft sinds vorig jaar een hechte samenwerking met de MaDox Groep. De MaDox Groep levert slimme document-oplossingen. Middels een scankoppeling kan er vanuit een scanner (multi-functional) rechtstreeks gescand worden naar dossiers en/of relaties binnen BaseNet. 
 
De MaDox Groep heeft de afgelopen jaren een uitgebreide expertise opgebouwd in digitale werkprocessen voor advocatenkantoren en werkt ook samen met BaseNet via Legal ICT.
 
Neem rechtstreeks contact op met Ferry Schelvis van de MaDox Groep via 088-0323000 of ferry@madoxgroep.nl
Legal ICT Event
Legal ICT is een samenwerking van BaseNet Advocatuur, 2ML it solutions & de MaDox Groep. Op donderdag 8 mei 2014 vanaf 16:00 organiseert Legal ICT een gratis kennissessie in de Amsterdam Expo.

Twee van onze sprekers zijn Marcel Olislagers (communicatie en social media) en Drs. Jan van Coeverden (digitalisering rechtspraak).

Aantal plekken zijn beperkt - meer info en aanmelden.
* Deze e-mail is opgemaakt in HTML. Het is mogelijk dat u een melding krijgt met de vraag of u een verbinding wilt maken met het internet. Dit is nodig om plaatjes of langere teksten in deze e-mail te kunnen weergeven. Wanneer u hier niet voor kiest, dan verschijnt alleen de tekst zonder de opmaak.