FAQ, Herinneringen/Facturen, Snel openen, Acties
juni 2014
Naast de wekelijkse updates, werken wij altijd hard aan de grotere verbeteringen en features binnen BaseNet. Hieronder treft u de relatief grote wijzigingen aan die vanaf donderdag as (22 mei) beschikbaar zullen zijn.
FAQ
Om nog sneller antwoord te krijgen op vragen, kunt u gebruik maken van onze FAQ (meest gestelde vragen). Vanuit het hoofdmenu treft u onder het kopje Servicedesk, de knop FAQ aan.

Vrijwel vanuit ieder ander scherm, kunt u middels het vraagteken rechts bovenin ook direct terecht bij de meest gestelde vragen.
Herinneringen en Facturen
Het versturen van herinneringen is sterk verbeterd. Bij het 'verwerken' wordt de teller opgehoogd én vanaf morgen wordt de herinnering als 'Systeem' document opgeslagen in de historie.

Het verwerken van facturen zorgt er ook voor dat de factuur als 'Systeem' document opgeslagen wordt. Documenten met het type 'Systeem' zijn bewust niet te verwijderen of te bewerken.
Acties
Vanuit zoekschermen en gekoppelde relaties, kunt u middels het -icoon direct de acties raadplegen om bijvoorbeeld een e-mail of document aan te maken voor de relatie of het project.
Snel openen widget
Op het dashboard kan er direct gezocht worden naar een relatie of project. Indien een relatie of project niet bestaat, kan er direct een nieuwe aangemaakt worden.

De widget kunt u zelf in- of uitschakelen via het icoontje met het tandwieltje rechts bovenin uw startscherm.
* Deze e-mail is opgemaakt in HTML. Het is mogelijk dat u een melding krijgt met de vraag of u een verbinding wilt maken met het internet. Dit is nodig om plaatjes of langere teksten in deze e-mail te kunnen weergeven. Wanneer u hier niet voor kiest, dan verschijnt alleen de tekst zonder de opmaak.