BaseNet logo BaseNet op Twitter BaseNet op LinkedIn

Voortgang KEI en laatste kans aanmelding Balieplus training Nieuwsbrief mei 2016
Nog niet aangemeld voor de BaseNet workshop in samenwerking met Balieplus? Meld u nog snel aan! Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
BaseNet Advocatuur en/of Administratie workshop
Heeft u zich nog niet aangemeld voor de BaseNet Advocatuur en/of Administratie workshop en wilt u dit als nog doen? Wees er dan snel bij en meld u aan. 

Momenteel is er voor de BaseNet Advocatuur workshop alleen nog plek beschikbaar in de middag en voor de Administratie workshop nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor beide sessies. Pak die kans nog om BaseNet in de basis goed te gebruiken en meld u aan!
De workshops zullen plaatsvinden in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht op:
  • 17 mei BaseNet Advocatuur workshop
  • 19 mei BaseNet Administratie workshop
Voor meer informatie omtrent het programma, betreffende de advocatuur workshop van 17 mei Klik hier

Voor meer informatie omtrent het programma, betreffende de administratie workshop van 19 mei Klik hier
 
Voortgang KEI en BaseNet
Omdat er de laatste tijd veel vragen zijn omtrent KEI icm BaseNet hebben wij voor u de belangrijkste zaken op een rij gezet. 

Klik hier voor het volledige artikel
BaseNet B
De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien de e-mail bij vergissing bij u is terechtgekomen, wilt u ons dan direct bellen op telefoonnummer: +31(0)20 6855 031. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden.
Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. BaseNet Internet Projects staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan.