Nieuwe koppelvelden en actiemenu
oktober 2013
Zoals altijd staat er iedere week een nieuwe versie van BaseNet voor u klaar. Los van de wekelijkse aanpassingen, werken wij ook altijd door aan grotere verbeteringen. Middels deze e-mail willen we een aantal van deze functies belichten. De nieuwe mogelijkheden zullen vanaf morgen (25 oktober 2013) beschikbaar zijn. 

De wekelijkse wijzigingen en nieuwsbrieven zijn ook altijd terug te vinden in de changelog.
Koppelvelden project en relatie
De velden voor het koppelen van projecten en relaties zijn sterk verbeterd. De velden zijn gebruiksvriendelijker gemaakt en beschikken over autocomplete om sneller het juiste project/relatie te vinden en te koppelen.
Actiemenu
De snelkoppelingen rechtsbovenin de schermen zijn ondergebracht in een overzichtelijk menu. Vanuit dossiers is het daardoor ook mogelijk om bijvoorbeeld nog sneller en makkelijker een brief aan de wederpartij te richten. Deze toevoeging zal de komende tijd verder uitgebreid worden naar andere projectsoorten zoals incassodossiers.
2-way verification middels push
Het extra veilig inloggen is nu eenvoudiger en sneller. Naast de huidige SMS-verificatie functie, kan er ook gebruik gemaakt worden van een pushnotificatie vanuit de app.

Instellingen kunnen aangepast worden via:
Beheer > Bedrijfsinstellingen > Gebruikersaccounts > Open de gebruiker > Kies het toestel
Informatie e-mail bij reply en forward
Bij het replyen en forwarden van e-mails wordt er extra informatie getoond: afzender, ontvanger, datum en onderwerp.
Balansen en resultatenrekening
De overzichten van de balans en resultatenrekening zijn vervangen door nieuwe, flexibelere overzichten. Naast de bredere keuzemogelijkheid is de lay-out sterk verbeterd. Tevens is het mogelijk om boekjaren middels één klik met elkaar te vergelijken.