BaseNet logo BaseNet op Twitter BaseNet op LinkedIn
Gratis Seminars! juni 2017
Inloggen op cloud-omgevingen, papieren dossiers verdwijnen, digitaliseren van de rechtspraak, alles gaat tegenwoordig digitaal, maar hoe kunt u dit nog allemaal bijhouden?
Gratis Seminars bij ons op locatie

Het zicht kwijt op de digitalisering, of gaan de vernieuwingen u te snel?  Met alle ontwikkelingen binnen de advocatuur is het logisch dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Spijker uw kennis bij op één van onze gratis seminars, gewoon bij ons op locatie. Leer meer over de nieuwste updates en ervaar de introductie van onze KEI-koppeling. Datum: 28 & 29 juni
Tijd: 10:00 tot 12:00 uur
Prijs: gratis
Locatie: W.G. Plein 568, 4e verdieping, 1054 SJ Amsterdam. 

Wij kunnen u wel zeggen: BaseNet staat niet stil! Zeker niet voor haar gebruikers. Daarom introduceren wij een gratis seminar speciaal voor u. Deze seminar bestaat uit twee onderdelen. 

  • De nieuwste updates binnen het systeem;
  • De introductie van onze KEI-koppeling. 

Interesse? Mail ons dan naar aanmelden@basenet.nl en meld u aan! Wellicht zien wij u dan op 28 of 29 juni 2017 onder het genot van een lekker kopje koffie. 

Let op! Er is per groep ruimte voor 10 personen, wacht dus niet te lang met aanmelden!
BaseNet B
De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien de e-mail bij vergissing bij u is terechtgekomen, wilt u ons dan direct bellen op telefoonnummer: +31(0)20 6855 031. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden.
Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. BaseNet Internet Projects staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan.