BaseNet logo BaseNet op Twitter BaseNet op LinkedIn
Meer uit BaseNet oktober 2017
 
 
Nieuwe preview, Workshops en meer...
 
 
Vernieuwde document-preview

In onze laatste update hebben we een nieuwe methode voor document-preview geïntroduceerd. Hiermee kunt u snel een in BaseNet opgeslagen document of (bijlage van een) e-mail bekijken, zonder deze op een ander programma op uw computer te hoeven openen.

In het hiervoor geüpdatete 'Documenten & E-mails'-scherm vindt u, wanneer u een document aanklikt, het icoon met de bril terug om een preview te openen. Momenteel worden hierbij de bestandstypen .doc, .docx, .rtf, .pdf, en .eml ondersteund. Wij hopen dat u de nieuwe preview net zo mooi vindt als wij!

 
afbeelding-workshops BaseNet workshops

Onlangs hebben er bij ons een aantal ontbijt- en lunchsessies plaatsgevonden waarin toelichting werd gegeven over de mogelijkheden van onze KEI-koppeling. Binnenkort zullen er meer kosteloze ontbijt- en lunchsessies volgen, waarbij per sessie verschillende thema's centraal staan. 

Wilt u zich ook inschrijven voor een dergelijke sessie? U kunt zich via deze webpagina aanmelden voor de sessies 'KEI',  'Efficient werken met BaseNet', 'Clientenportaal', en 'Administratie(kort)'. Voor de workshops is tot op heden erg veel belangstelling getoond, dus wees er snel bij! Zodra er weer sessies gepland worden zullen wij u vervolgens voor deelname benaderen.
 
Nieuwe rapportagemogelijkheden

Voor iedereen die meer informatie uit zijn gegevens in BaseNet wil halen, hebben we nieuwe rapportageopties toegevoegd. Hier vindt u onder andere analyses voor onderhanden werk, omzetrapportages, verhinderdata, en meer terug. De nieuwe rapportages zijn gratis beschikbaar als onderdeel van de online totaaloplossing.

Wilt u maatwerktoepassingen toevoegen en/of diepere rapportagemogelijkheden? Met de betaalde toevoeging 'Power Rapportages Plus' heeft u toegang tot onder andere verschillende liquiditeits-overzichten,  uitgebreide omzet-per-medewerker-informatie, en maatwerk-rapportages.

Wij leggen de nieuwe Power Reports functies graag initieel voor aan een 'pilot'-groep van maximaal tien kantoren, waarin wij graag vernemen wat uw bevindingen zijn. Heeft u interesse om als één van de eersten gebruik te maken van Power Reports? Stuur ons dan een e-mail op info@basenet.nl! 

afbeelding-titel-reports
 
afbeelding-office365
Documentkoppeling Office 365 online

Voor alle kantoren die gebruik maken van Microsoft Office 365 online, hebben we een nieuwe documentkoppeling gemaakt. Met de nieuwe koppeling kunnen documenten direct online geopend worden. Wist u dat u op deze manier in één Word-document vanuit BaseNet kunt samenwerken vanaf meerdere computers?

Teneinde de mogelijkheden van de '365 koppeling' voor iedereen toegankelijk te maken, zijn wij op zoek naar maximaal tien kantoren die gebruik maken van Office 365 online en de koppeling willen uitproberen. Interesse? E-mail naar info@basenet.nl en geef aan dat u interesse heeft, wij nemen vervolgens contact met u op.

 
Onder de motorkap

Wellicht minder spectaculair, maar minstens zo belangrijk, is dat BaseNet dagelijks aan tientallen verbeteringen en updates achter de schermen werkt. Dergelijke werkzaamheden vertalen zich uiteindelijk naar een stabieler, sneller en veiliger pakket aan diensten. Uiteraard werken wij ook aan grote en kleine wijzigingen die u wel direct kunt zien. Veel van de merkbare wijzigingen voeren wij door na suggesties van klanten zoals u. Heeft u ideeën of suggesties? E-mail deze, groot of klein, gerust door naar info@basenet.nl!
 
afbeelding-onderdemotorkap
 
BaseNet B