Evenementenmodule voor consultants


Evenementen organiseren binnen uw consultancybedrijf

Middels de BaseNet evenementenmodule kunt u eenvoudig evenementen aanmaken. Deelnemers kunnen zich middels een e-mail bericht aan- of –afmelden voor een evenement. Door de flexibele opbouw van de module is de module geschikt voor diverse soorten evenementen, cursussen, opleidingen en meer.

Evenementen organiseren

Met de evenementenmodule van BaseNet heeft u alle tools om een succesvol evenement te organiseren. Van de uitnodigingen tot deelnemerslijsten en facturatie, alle onderdelen zijn aanwezig. De module heeft ook tools voor deelnemers om online in te schrijven of af te melden.

Activiteiten

Een evenement kan bestaan uit verschillende activiteiten waarvoor deelnemers zich kunnen aanmelden. Een activiteit kan eventueel verplicht gesteld worden. Indien er betaalde activiteiten zijn kan dit tevens ingesteld worden inclusief een factuuromschrijving zodat ook de facturatie en eventueel de administratie automatisch goed lopen.

Genodigden

Via het menu genodigden kunnen diverse overzichten gecreëerd worden, waardoor in een oogopslag zichtbaar is welke deelnemers zich hebben aangemeld voor een bepaalde functionaliteit.


Evenementenmodule binnen BaseNet Online CRM

  • Geef zelf evenementen vrij
  • Verwerk automatisch de aan- en -afmeldingen
  • Gekoppeld aan facturatie en administratie
  • Gekoppeld aan uw website