Relatiebeheer voor consultants


Relatiebeheer voor consultants

Met relatiebeheer binnen BaseNet kunt u uw relaties efficiënt beheren. Uw relaties vormen de basis binnen BaseNet.

Bij uw relaties kunt u diverse voorkeuren instellen met betrekking tot facturatie etc. Bij de invoer kunt u gebruik maken van een postcodetabel zodat u altijd beschikt over de juiste adresgegevens.

Als u al een relatiebestand heeft kunt u deze eenvoudig importeren middels onze Excel import mogelijkheid.


Direct inzicht in de actuele status van uw relaties

Binnen BaseNet staan uw relaties en/of uw projecten centraal. Hieromheen worden verschillende items gekoppeld waaronder agenda, taken en correspondentie.

Door deze werkwijze kunt u opgeslagen onderdelen overal terugvinden. Ook bouwt u relatiehistorie op.

De relatiehistorie wordt direct getoond na het openen van de relatiekaart en geeft u een overzicht van de laatste acties welke plaats hebben gevonden onder de desbetreffende relatie. Zo kunt u altijd de actuele status van een relatie bekijken en voorkomt u extra werk.

Nooit meer dubbele relaties

Als u een nieuwe relatie invoert in BaseNet wordt er direct gecontroleerd of de relatie al voorkomt binnen het systeem. Indien dit het geval is kunt u direct doorklikken naar de desbetreffende relatiekaart.

De check vindt op een aantal punten plaats: naam van de relatie, adres, telefoonnummer en/of E-mail adres.

De ontdubbelaar zorgt ervoor dat uw relatiebestand schoon blijft.

Koppeling met postcodetabel

Bij het invoeren of wijzigen van een relatiekaart kunt u eenvoudig het juiste adres vinden. Door een combinatie van postcode en huisnummer in te geven wordt het juiste adres ingevuld.

Binnen de adressen kunt u onderscheid maken tussen een bedrijfsadres en een postadres. Voor de postadressen kunt u ook de gegevens van postbusadressen automatisch laten ophalen.

Door op deze manier te werken heeft u altijd het juiste adres bij een relatie.


Mogelijkheid tot het versturen van diverse soorten mailings

Uw relaties kunt u binnen BaseNet kenmerken meegeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kenmerk nieuwsbrief of kerstkaart. Deze kenmerken kunt u vervolgens gebruiken bij het opmaken van een mailingbestand.

Mailings kunnen op verschillende wijze aangemaakt worden. Het is mogelijk een gepersonaliseerde E-mail mailing te sturen. Verder kunt u kiezen voor een sms mailing, een brieven mailing, etiketten of een Excel bestand.

Naast het selecteren op kenmerken kent BaseNet nog vele andere selectiecriteria zoals bijvoorbeeld postcode, invoerdatum en vrije velden.

Automatisch printen van routekaart naar uw relaties

Binnen de relatiekaart kunt u verschillende acties uitvoeren. Één van deze acties is het bekijken van de routekaart.

Deze routekaart toont u de locatie van uw relatie. Er is ook de mogelijkheid de routekaart te printen. Er wordt zowel een grafische weergave van de route getoond alsook een beschrijving van de route.

Bestaande relaties eenvoudig importeren in BaseNet

Met behulp van het BaseNet import sjabloon kunt u eenvoudig uw bestaande relatiebestand importeren in BaseNet. Het BaseNet import sjabloon is een Excel file welke een bepaalde indeling heeft. De kolommen staan gelijk aan de kolommen in de relatiekaart.

Als u het importsjabloon heeft gevuld kunt u deze eenvoudig importeren in BaseNet.

Indien u gegevens bent vergeten kunt u de import ongedaan maken en later nogmaals uitvoeren.


Computer Telefoon Integratie (CTI)

De CTI koppeling binnen BaseNet CRM zorgt ervoor dat al uw telefoonverkeer automatisch wordt vastgelegd binnen BaseNet.

Om bestaande relaties te bellen hoeft u slechts een link aan te klikken binnen BaseNet. De relatie wordt gebeld en de call registratie gestart. Na het gesprek kunt u een notitie achterlaten. Al deze gegevens worden gearchiveerd onder de relatiekaart.

Bij binnenkomende gesprekken verschijnt een popup met indien mogelijk de gegevens van uw cliënt. Ook deze gesprekken kunt u opslaan onder de relatie.

Van de telefoongesprekken zijn vervolgens statistieken uit te draaien. Hierdoor heeft u altijd en overal inzicht in uw telefoonverkeer.