Telefonie koppeling voor medisch


Telefonie koppeling voor medisch

Al het telefoonverkeer automatisch archiveren onder relaties en/of projecten. Dankzij de koppeling met relatiebeheer en projecten worden alle gesprekken automatisch overzichtelijk gearchiveerd. Zie in één oogopslag de gesprekscategorieën met tijden en relaties. De CTI koppeling maakt het eenvoudig uitbesteden van telefoondiensten mogelijk. Zie direct wie er belt met behulp van een pop-up met uitgebreide gegevens.

  • Gesprekken archiveren
  • Uitbesteden van uw telefoonverkeer
  • Uitgebreide belstatistieken

De telefoniekoppeling is volledig geïntegreerd binnen BaseNet. Met behulp van deze module wordt al uw telefoonverkeer vastgelegd binnen het systeem. Zie direct het telefoonverkeer met uw relaties of ten aanzien van uw projecten.


Gesprekken archiveren

Binnen BaseNet Medisch worden al uw acties gekoppeld aan uw relaties en/of projecten. Dit kunnen taken, agendapunten, brieven of e-mails zijn. Deze acties zijn direct beschikbaar in het tabblad historie bij uw projecten en/of relaties. Als u gebruik maakt van de telefoniekoppeling binnen BaseNet worden ook automatisch al uw gesprekken gearchiveerd. De gesprekken kunt u indelen in categorieën en het is mogelijk om een opmerking ten aanzien van uw gesprekken toe te voegen. Gesprekstijden worden ook automatisch vastgelegd. Binnen de historie kunt u vervolgens alle gesprekken met bijbehorende details terugvinden.

Uitbesteden van uw telefoonverkeer

Met de CTI koppeling van BaseNet Medisch behoort het uitbesteden van telefoondiensten standaard tot de mogelijkheden. BaseNet Medisch heeft hiervoor een partner welke uw telefoondiensten kan overnemen. Uw binnenkomende gesprekken worden hiermee professioneel afgehandeld. Dit geeft u meer tijd voor uw kerntaken. Doordat de telefoonmodule geïntegreerd is binnen BaseNet heeft u uitgebreide statistieken van de gesprekken. Voor onder andere franchisegevers heeft BaseNet de mogelijkheid om de totale backoffice over te nemen van aangesloten franchisenemers. Hiermee krijgt de franchisegever de mogelijkheid om afspraken in te plannen of taken neer te zetten ook biedt hier de telefoonkoppeling uitgebreide mogelijkheden.

Uitgebreide belstatistieken (management informatie)

Alle gesprekken worden met de telefoniekoppeling van BaseNet Medisch automatisch geregistreerd. Met de registratie worden verschillende gegevens vastgelegd. Zo is inzichtelijk welke relaties het meest bellen, de aard van de vragen en kunt u opmerkingen vastleggen. Al deze gegevens zijn eenvoudig op te vragen door gebruik van de statistieken functie. Met deze functie kunt u op ieder willekeurig moment een overzicht krijgen van uw telefoonverkeer. Zie in één oogopslag de duur van de gesprekken. Welke relaties zijn frequente bellers etc.